שאלות לגבי פזילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי פזילה
    אנה
    31/01/2009

הבנתי שאני צריכה להפנות את השאלה שלי לפורום הזה.. יש לי פזילה בשתי העיניים כאשר אני מסתכלת ישר, ולעיתים לצדדים דבר זה מוריד את הביטחון העצמי שלי לקרשים ואני לא מסוגלת להביט לאנשים בעיניים הבנתי שיש ניתוחים לפזילה אבל כל פעם שראיתי שאלה בנושא התשובה אינה מספקת את הספק. לכן אני מבקשת, שלא תענו בקצרה, או בעקיפין על השאלות שלי אני מעריכה את הקדשתכם לאתר, אך עדיין אני מבקשת תשובות קצת יותר מפורטות. אני לא מרכיבה משקפיים, והייתי כבר בביקור אצל רופא עיניים והוא אמר שאני לא צריכה משקפיים. אז איך זה שיש לי עדיין פזילה? כיצד אפשר לתקנה? איזה ניתוח ניתן לעשות? מה התוצאות והסכנות? תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לגבי פזילה

הוספת תגובה

• פזילה

פרופ` יאיר מורד
    31/01/2009

אנה יקרה
    חבל חבל שלא פנית מזמן. פזילה ניתן כיום לתקן בניתוח פשוט עם סיכויי הצלחה מאוד גבוהים. אין שום סיבה שתמשיכי לסבול כפי שאת סובלת.
    לשאלותייך:
    אני לא מרכיבה משקפיים, והייתי כבר בביקור אצל רופא עיניים והוא אמר שאני לא צריכה משקפיים.
    אז איך זה שיש לי עדיין פזילה?
    לא תמיד פזילה קשורה למשקפיים.
    כיצד אפשר לתקנה?
    ניתוח
    איזה ניתוח ניתן לעשות?
    מה התוצאות והסכנות?
    סכויי הצלחה גבוהים וסיכונים אפסיים.
    אם יהיו לך שאלות נוספות אנא טלפני 03-9413368. חבל שתמשיכי לסבול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו