צילינדר לילדה בת שלוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילינדר לילדה בת שלוש
    קרן אילוז
    24/02/2009

שלום. בחודשיים האחרונים הבחנתי במספר פעמים מועטות שלפתע העין של הילדה ברחה, ומייד הסתדרה..חשבתי שדמיינתי. החלטתי לקחתה לבדיקת מומחה עיניים. בבדיקה נאמר לי שיש לה צילינדר של 0.7 בעין. הרופא אמר להגיע עוד שנה (בינתיים לא הציע טיפול) ואז שוב יבדוק, ואולי נצא עם משקפיים. מרוב ההלם לא שאלתי כלום וכעת יש לי כמה שאלות: 1. האם הפזילה קשורה לצילינדר? או שאלו שני דברים נפרדים? 2. במידה ויגיד לנו שצריך משקפיים - האם זה זמני או שלכל החיים? 3. האם זה שיש לילדה צילינדר זה משפיע על ראייתה? 4. האם יש מצב שיש צילינדר והראייה תקינה? ואז מדוע צריך משקפיים? 5. מדוע לחכות עד גיל 4? לא עדיף לטפל כמה שיותר מוקדם? אודה לך על תשובתך, כי אני ממש לא ישנה בלילות מרוב דאגה ושאלות.. קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילינדר לילדה בת שלוש

הוספת תגובה

• פזילה ותיקון צילינדרי

ד''ר עידי מצר
    24/02/2009

אני ממליץ שתגיעי למומחה עיניים ילדים להערכת פזילה מלאה כולל צורך במשקפים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי את תשובתך..

קרן אילוז
    25/02/2009

כי הייתי לפני שבוע אצל מומחה עיניים ילדים..והוא אמר לחכות עד גיל 4 ושוב לבוא אליו. הוא מומחה עיניים ילדים..דר' שאולי יעקב מנתניה. אז אתה ממליץ ללכת לעוד חוות דעת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פזילה

פרופ` יאיר מורד
    28/02/2009

אם עדייין יש פזילה יש גישות שונות. הגישה שלי היא לא לחכות אלא לטפל. אצל רופאים אחרים הגישה היא לעקוב. אני הייתי מטפל עם סגירות של העין בעזרת רטיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו