עין קטנה ועין גדולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עין קטנה ועין גדולה
    סיגל
    03/03/2009

שלום לד'ר מורד לבתי בת השנה יש עין קטנה ועין גדולה. בעין הקטנה יש סוג של נפיחות על העפעף הייתי אצל רופאת עיניים שאמרה שזה בסדר ואין מה לדאוג רק להביא אותה לבדיקה שיגרתית בגיל 3. לי כאמא זה מאוד מפריע הבדלי הגודל בעיניים. האם יש מקום לדאגה? אשמח לתשובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עין קטנה ועין גדולה

הוספת תגובה

• הבדל בעיניים

פרופ` יאיר מורד
    03/03/2009

אם הנפיחות משמעותית כדי לבדוק שוב. אם לאו - כנאה שהרופאה צודקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עין קטונה עין גדולה

בני
    14/10/2015

שלום לך ד''ר מורד ביתי נולדה עם עין קטנה ועין גדולה היום היא בת חודש ועדיין יש אותה בעיה היתי היום אצל רופא עיניים והוא אמר שעין הקטנה רואה פחות טוב וזה לא יסתדר העניין של גודל העיניים ... אני גר בתאילנד ובדק אותה רופא מקומי!! השאלה שלי עם יש סיכוי שזה כן יסתדר כי אני לא כזה בוטח ברפואה פה ,,,( אשמח לדעת עם הכל יסתדר עם העין אצל המגיב הראשון )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו