מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עין קטנה ועין גדולהסיגל03/03/2009
שלום לד'ר מורד לבתי בת השנה יש עין קטנה ועין גדולה. בעין הקטנה יש סוג של נפיחות על העפעף הייתי אצל רופאת עיניים שאמרה שזה בסדר ואין מה לדאוג רק להביא אותה לבדיקה שיגרתית בגיל 3. לי כאמא זה מאוד מפריע הבדלי הגודל בעיניים. האם יש מקום לדאגה? אשמח לתשובה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדל בעיניים
פרופ` יאיר מורד03/03/2009אם הנפיחות משמעותית כדי לבדוק שוב. אם לאו - כנאה שהרופאה צודקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעין קטונה עין גדולה
בני14/10/2015שלום לך ד''ר מורד ביתי נולדה עם עין קטנה ועין גדולה היום היא בת חודש ועדיין יש אותה בעיה היתי היום אצל רופא עיניים והוא אמר שעין הקטנה רואה פחות טוב וזה לא יסתדר העניין של גודל העיניים ... אני גר בתאילנד ובדק אותה רופא מקומי!! השאלה שלי עם יש סיכוי שזה כן יסתדר כי אני לא כזה בוטח ברפואה פה ,,,( אשמח לדעת עם הכל יסתדר עם העין אצל המגיב הראשון )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם יש לכם ביטחון עצמי?
האם יש לכם ביטחון עצמי?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)