דתאמצין טיפות עניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דתאמצין טיפות עניים
    מירי מןן
    24/03/2009

שלום שמי מירי לפני כמה ימים יצא לי בעםעף התחתון מין בלוטה כמו דלקת שעורה שכזאת עם הפרשות וכ'.. שמתי כמה ימים סינטואמצין ופתאום הופיעו לי כאבים בראש כאלה ולחצים כעבור יומיים ראיתי שלא היה שיפור ושמתי דתאמצין 4 -5 טיפות בעין הנגועה ולא ידעתי שזה סטוריאידים אני כל כך מפחדת מה לעשות ?????? אני בטוחה שיבואו לי שוב כאבים.בראש כי שמתי סטוריאידים האלה. מה אני ייעשה????בטעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דתאמצין טיפות עניים

הוספת תגובה

• דתאמצין טיפות עניים

מירי מןן
    24/03/2009

ושמתי במכה אחת 4 5 טיפות על העין בלי לשים לב שזה בכלל ססטוריאידים מה לעשות ????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטרואידים

ד''ר עידי מצר
    24/03/2009

מתן חד פעמי גם של מספר טיפות של תאמיצין לא יגרום ברוב המכריע של המקרים לבעיות עיניים כלשהן. אם כן, זה היה צריך לבוא לידי ביטוי סמוך למתן ומדבריך לא עולה תלונה כלשהי מצידך למעט החרדה לגבי תופעות לואי באופן כללי של מתן הטיפול בעין הלא נכונה.

בריאות שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו