פזילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פזילה
    הילה
    08/08/2007

שלום ,
    רציתי לדעת אם לתינוק יש פזילה איך מחליטים בין סגירת עין/משקפים/ניתוח.
    אם נאמר שמקפיים לא יעזרו לו ,לאחר בדיקה ,ולחזור לביקורת לאחר גיל שנה האם הדבר אומר שבמידה הפזילה עדיין קיימת מחיליטים על סגירת עין קודם לפני ניתוח? מאיזה גיל מנתחים?
    תודה
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פזילה

הוספת תגובה

• פזילה

פרופ` יאיר מורד
    08/08/2007

קשה לי לענות באופן כללי. ספרי לי את הסיפור הספציפי שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה

הילה
    08/08/2007

את האמת לא אמרו לנו הרבה
    היינו בבדיקה עשו ארחבת אישונים, לאחר הרחבת אישונים נאמר לנו שכרגע יש פזילה אבל רק אחרי גיל שנה ניתן לדעת בוודאות מכיוון שהמצב יכול להשתנות.
    כמו כן נאמר לנו שהוא לא צריך משקפיים.
    הילד עבר בדיקה בגיל 8 חודשים
    אני אישית רואה את הפזילה בעין אחת בלבד לא ממש קריטי אבל ניתן לראות זאת.
    היום הוא בן 10 חודשים אכן המצב השתפר אבל עדיין ניתן להבחין בבפזילה .
    השאלה שלי במידה והמצב לא משתנה מה בדרך כלל ההליך אני מבינה שזה ספציפי לכל ילד , אבל באופן כללי ניתן לדעת מראש אם חסימה של עין או משקפיים יכולים לעזור ורק אחרי שוקלים ניתוח או שניתן לדעת מראש שרק ניתוח יעזור? במידה והבררה היא ניתוח מאיזה גיל מנתחים?
    כמה מזמן מנסים חסימה של עין ובאיזה גיל?
    קבענו בדיקת מעקב לגיל שנה האם אחרי גיל שנה יש סיכוי לשינוי הוא שהמצב הוא סטטי?
    טוב המון שאלות אשמח לתשובות
    תודה
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

פרופ` יאיר מורד
    09/08/2007

במידה והמצב לא משתנה מה בדרך כלל ההליך אני מבינה שזה ספציפי לכל ילד , אבל באופן כללי ניתן לדעת מראש אם חסימה של עין או משקפיים יכולים לעזור ורק אחרי שוקלים ניתוח או שניתן לדעת מראש שרק ניתוח יעזור?
    צריך לנסות חסימות ואם יש מספר לתת משקפיים.
    במידה והבררה היא ניתוח מאיזה גיל מנתחים?
    שנה
    כמה מזמן מנסים חסימה של עין ובאיזה גיל?
    קבענו בדיקת מעקב לגיל שנה האם אחרי גיל שנה יש סיכוי לשינוי הוא שהמצב הוא סטטי?
    יש סיכוי לשינוי עד גיל שנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו