טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לביתי בת ה-4.5 יש אודם בלחמית העין שהתחיל לפני יותר מחודש וכבר עבר לעין השנייה.בהתחלה לא היו הפרשות ושום תלונה מצידה.עכשיו ישנן מעט הפרשות בבוקר בלבד ולפעמים מגרדות לה העיניים.יש לנו "מנוי" אצל רופא העיניים שלה.בתחילה קיבלה "מקסיטרול" אח"כ סיטומיצין,פנימקסין והאחרונה היתה פוסיתלמיק שבכלל לא שינתה דבר...מה עלי לעשות???? אני כבר ממש חוששת שעכב הזמן הממושך יגרם נזק בלתי הפיך.מדוע לא מוצאים את הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד