תינוק בן 4 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן 4 חודשים
    חזי
    12/05/2009

בס"ד

שלום רב!

ניגשתי עם בני בן ה-4 חודשים לבדיקת עיניים מאחר וחששתי יש בעיניו פזילה קלה =-אציין כי ניגשתי ל-2 רופאיםמומחים לילדים עם בעיות פזילה אך קיבלתי 2 ייעוצים שונים:

האחד טען כי עליו לעבור ניתוח לתיקון הפזילה ובנוסף נתן לי הפנייה עבור הילד למכון עיניים ואילו הרופא השני טען כי בני זקוק למשקפיים ושיש לו מספר גדול 4.5 ועליו לחבוש משקפיים ולהגיע אליו לביקורת עוד 6 שבועות הוא טען כי ייתכן והדבר "יתקן" את הפזילה,וגם המספר יכול לרדת ,הייתכן?

נותרתי מבולבל לחלוטין נא עזרתכם!

האם המספר תואם למספרי המבוגרים?

איך הרופא הראשון לא הבחין בצורך למשקפיים?

האם המספר יכול לרדת?

במידה ולא נחבוש לילד משקפיים הדבר יכול לגרום לנזק בלתי הפיך?

אקדים תודה למעשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן 4 חודשים

הוספת תגובה

• טיפול בפזילה

ד''ר עידי מצר
    13/05/2009

שני הרופאים צודקים. משמע, יתכן והטיפול בפזילה הוא משקפים, יתכן ניתוח ויתכן שילוב של השניים. אני הייתי מנסה תחילה את המשקפים ורק אם זה לא יעזור מספיק ממשיך בבירור בכיוון ניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוק בן 4 חודשים

חזי
    13/05/2009

בס"ד

אבל ייתכן שיש לו מספר כל כך גדול והרופא הראשון לא הבחין בכך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בפזילה

ד''ר עידי מצר
    14/05/2009

מאחר ויש חילוקי דעה בין הרופאים, הייתי פונה לקבלת חוות דעת נוספת לרופא מומחה למחלות עיניים לילדים אשר יוכל לבצע בדיקה מדוקדקת ולכוון אותך לטיפול המומלץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו