מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פזילהעדן03/06/2009
שלום,הבן שלי הוא בן שנה ומגיל קטן הבחנתי שיש לו פזילה בעין אחת ישר פנינו לרופא מומחה והוא נמצא במעקב באיכילוב,הרופא הפנה אותנו לעשות בדיקת MRI אחרי שעשינו MRI הרופא בדק ומצא שהבדיקה תקינה מה שכן לבן שלי אין בעית ראיה אלא זה אסטטי בלבד לפי דברי הרופא כמו כן הוא קורה לפזילה -אקזוטרופיה.
מה שרציתי לדעת העם זה באמת אסטטי או שזה יכול להתפתח למספר?
היתי רוצה לגשת לניתוח כמה שיותר מהר מה הגיל המומלץ?
מה הסיכונים/הצלחות בניתוח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פזילה
ד''ר עידי מצר03/06/2009ראשית, אתם בידים טובות. רופאי הפזילה באיכילוב מקצועיים ומיומנים. יש מספר מדדים שצריך לעקוב אחריהם ואם הם נפגעים או מתדרדרים נוטים לפנות לכיוון ניתוחי. מעודד שהפזילה לא פגעה בראיה, מאחר וברגע שעין פוזלת המוח לא מתפתח באותו צד מבחינת היכולת לראות היטב מה שמכונה "עין עצלה". לכן אתם צריכים להמשיך ולהיות במעקב ואם חס ושלום המצב יתדרדר, ניתוח יעלה על סדר היום. לגבי סיכוני וסיכויי הניתוח- יש לשוחח על כך באריכות עם המנתח. בקצרה קיימות סכנות נדירות ביותר של נזק בריאותי עד מוות מהרדמה כללית, ונזק לעין ולראיה מזיהום או התנקבות העין במהלך הניתוח. מדובר כאמור בדברים מאד, מאד נדירים והמנתח יסביר לכם על כך. לגבי הניתוח יתכן ובאחוז קטן של המקרים שיהיה תיקון ביתר או תיקון לא מספק ואז יתכן ויצטרכו שלב ניתוחי נוסף בהמשך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)



