טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום שמי מירי ואני אמא לילד בן 6 וחצי בני סובל מאוד בשנתיים האחרונות בתקופת האביב מדלקות רצניות ביותר וזה חולף השנה זה עדין לא חלף ורק מחמיר כל הטיפות נסינו החלפתי רופא ואין שיפור הוא נורא מגרד העניים צורבות לא מאוד ואדומות מאוד הנני יודעת מה לעשות לפני שלושה חודשים כשבדק אותו רופא עניים הוא אמר שהראיה תקינה עכשיו הוא אמר שהילד צריך משקפים ושיש לו צילנדר גבוה אינני יודעת מה לעשות. קבעתי טור לרופא מומחה ואני ממתינה אשמח מאוד אם תוכל לומר לי כיצד אפשר לטפל בבעיה תודה מראש מירי בצלאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד