הניתוח לא יעזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הניתוח לא יעזור
    עדן
    18/06/2009

שלום רב,אצל הילד שלי הובחנה פזילה מגיל קטן אז אמרו לי שזה אקזוטרופיה זאות אמרת שאחד העיניים לא מגיע לכיוון האף היתי אצל כמה רופאים אחד מהם אמר במפורש שאפשר לטפל בזה בניתוח לא בטוח שזה יצליח 100 % אבל בטוח ישפר את זהת אתמול היתי בבדיקה נוספת באיכילוב והרופה אמר לי שהניתוח לא יעזור בכלל הוא רשם Lt.Duane type 2+Lt.Face turn לא הבנתי מזה אומר ולכן אני לא יודעת מה לעשות.ללכת לחוות דעת נוספת או להסתפק במה שהוא אמר?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הניתוח לא יעזור

הוספת תגובה

• תסמונת דואן ופזילה

ד''ר עידי מצר
    18/06/2009

גם בתסמונת זו תתכן פזילה. אם יש לכם ספק מציע שתגשו לחוות דעת נוספת. בתסמונת זו מסוג 2 יש קושי בהזזת העין השמאלית במקרה של בנכם כלפי האף ויתכן שזה מדמה מצב של פזילה, אך כאמור אם יש לכם ספק שווה לשמוע מומחה נוסף.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה אבל

עדן
    18/06/2009

קודם כול תודה על התשובה אבל רציתי לדעת מניסיונך אפשר לתקן את התסמונת דואן??
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון ניתוחי של תסמונת דואן

ד''ר עידי מצר
    18/06/2009

ילד עם תסמונת דואן מומלץ לנתח אם חלים אחד מהדברים הבאים: יש פזילה בנוסף או יש הטיית ראש משמעותית בנוסף כדי לשמור על ראייה דו עינית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו