שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רקי
    21/07/2009

שלום!
    הייתי עם ביתי בת שלש וחצי אתמול בטיפת חלב, והיא לא כ"כ רצתה לאמר מה שהיא רואה עם המשקפיים שהאחות נתנה ולפני כן בלי המשקפיים היא ענתה יפה.
    אז אני רוצה ללכת איתה לבדיקה, השאלה היא למי אני אמורה ללכת לרופא עינים, לאורטופטיסט אולי למישהו אחר? אני פשוט לא מתמצאת.
    יש לי בת יותר גדולה שגם היו לה בעיות בטיפת חלב לפני כמה שנים והלכתי איתה לרופא עינים ולא היה לא מידי הרבה סבלנות עד שהיא ענתה (בכל אופן היא היתה אז בת שלש) ולכן לא היה לו תוצאות ברורות ואז הרבה המליצו לי על אורטופטיסט ובאמת הלכתי לאורטופטיסט ומאז הילדה היתה מטופלת אצלו והצלחנו לסדר בעיה של עין עצלה ע"י מדבקות.
    השאלה באמת למי אני אמורה לפנות כשיש בעיה ומה ההבדל בין רופא עינים לאורטופטיסט.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה

פרופ` יאיר מורד
    21/07/2009

תמיד תמיד צריך להתחיל את הבדיקה אצל רופא עיניים, רצוי כזה המתמחה בילדים. הוא כבר יפנה הלאה אם יש צורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו