עין עצלה או מספר בעין?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עין עצלה או מספר בעין?
    נינה
    11/08/2009

שלום רב!
    אנא ממך דוקטור תקרא בסבלנולת כי אני מואשת מכל הרופאים.

ביתי בת 6 בגיל 3 גילו באופן אקראי בבדיקת עיניםי בטיפת חלב נאמר שהיא לא רואה טוב ומשם התחיל "הסרט הנע".
    רופא עינים בדק אותה ושלח אותנו למגדל המאה למלחלקת העינים.
    שם בדק אותה אופטמטיריסט ואמר שצריך לסגור לה את העניים עם רטיה במשך חצי שנה.
    כל חצי שנה הגעתי אליו ובכל ביקור הוא הוריד זמן, בביקור האחרון הוא אמר שזה יהיה בדיקה מכריעה אם להשים משקפיים או לא!
    ואמר לקבוע תור בעוד 4 חודשים , כשהתקשרתי נאמר לי שהרופא עזב וככה טרטרו אותי מרופא עיניים לרופא עיניים (בכל הזמן לא לקחתי סיכון וסגרתי לה את הענים במשך שעתיים כל יום) באחד המקרים רופא עיניים אנטיפט שלדעתי לא ידע בכלל מה הוא עושה , ככה סחבו אותי במשך שנה וחצי גם לאחר ששאלתי על הרופא שטיפל בה מהמרפאה נתנו לי טלפון (לא היה אכפת לי לגשת באופן פרטי) התקשרתי אין קול ואין עונה וכששאלתי שוב במרפאה ענו לי שזה הטלפון שהם קבלו ואין להם מושג איפה הוא נמצא.!!!
    כעסתי נורא והרגשתי ממש השפלה ורשלנות שלהם לאחר שכעסתי הפנו אותי לרופאת ילדים מומחית שנמצאת במרפאה אך אמרו שהיא תהיה בעוד 5 חודשים, חיכיתי ובבדיקה איתה נאמר לי שהילדה בכלל לא רואה מרחוק ומקרוב היא רואה מצוין ושהיא תעשה בדיקה מקיפה עם הרחבת עישונים וכו!
    תאמר לי דוקטור אני לא מבינה היה כ"כ קשה להבין שיש לה בעיה מרחוק לאחר שעברתי כ"כ הרבה רופאים במרפאה אני חוששת שהזקתי לילדה ואלי מלכתחילה הייתי צריכה להרכיב לה משקפיים ?
    לאחר שקראת אתה חושב שהזקתי לילדה?
    אני מתנצלת על ההודעה הארוכה אבל במילים אלה הן מתארות ממש בקצרה את המסכת הטירטורים הזו.
    בכבוד רב
    עינב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עין עצלה או מספר בעין?

הוספת תגובה

• עין עצלה

ד''ר עידי מצר
    11/08/2009

לא נראה לי שהזקת לילדה. היית אמא מסורה ודאגת להביא אותה למעקב כפי שהומלץ. כעת כדי לפנות למומחה למחלות עיניים בילדים בקופה שלכם על מנת לבצע הערכת מצב מה נדרש ואם בכלל בשלב זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו