האם דלקת עיניים מדבקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם דלקת עיניים מדבקת
    דבורה
    11/08/2009

יש לי גן לגילאי 3 חודשים עד שלוש שנים.
    רוב הרופאים במצב של דלקת עיניים המטופלת במשחה אנטיביוטית ממליצים להישאר בבית .
    מה אני עושה במקרה שרופא מרשה לפעוט שמטופל בסינטומצין להגיע לגן בבוקר שאחרי ולא להמתין בבית 24 שעות.
    תודה דבורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם דלקת עיניים מדבקת

הוספת תגובה

• דלקת עיניים מדבקת

ד''ר עידי מצר
    11/08/2009

לרופא אחריות להמליץ לפי הבנתו וכדאי לכבד אותה. יש סוגים רבים של דלקות ובחלקן נותנים טיפול מונע ולאו דווקא טיפול במקור הדלקת אלא במניעת סיבוכיה והופעת זיהום משני חיידקי.
    מקווה שלא בלבלתי אותך, אך השורה התחתונה היא שהרופא אמור לתת חוות דעת מושכלת, שניתן לכבדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת ?

דדו
    12/08/2009

שלום דוקטור . פעם ראשונה שאני שומע שדלקות עיניים אצל ילדים מדבקות , אני תמיד חשבתי שאיך האדם נדבק מהשני כתוצאה שהוא נושם אותו אויר , והחולה מוציא אויר מהגוף - אויר לא טוב ואז שאנחנו נושמים את זה אנחנו נדבקים , אם זה נכון אז איך יכול להיות מצב של דלקת עיניים ?
    מה יוצא חומר מהעין של החולה ונכנסת אלינו ?

או שכל זה לא נכון והנושא של ההידבקות הוא אחרת לגמרי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו