וריד מורחב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וריד מורחב
    איילה
    14/08/2009

יש לי תינוקת בת חצי שנה, הייתי בבדיקה לפני כשבוע לאחר שזיהיתי נפיחות מתחת לעין שמאל עם גוון כחול (כאשר היא מסתכלת כלפי מעלה זה נראה לעין) ורופאת העיניים איבחנה שכנראה זה וריד מורחב שצריך לעקוב ואם זה מתפתח יש לבצע סי טי בהרדמה מלאה, מה המשמעות של וריד מורחב והאם יש סיכוי שזה ייעלם עם הזמן או שאפשר לחיות עם זה?
    יש לה את זה בערך כחודש וחצי או יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וריד מורחב

הוספת תגובה

• צילינדר

איילה
    15/08/2009

בנוסף הרופאה זיהתה אצלה צילינדר, לגבי הוריד היא התייעצה עם מומחה עיניים הציעו לעקוב ובינתיים לעדות בדיקה של הצילינדר בהרחבת האישונים כדי לראות אם זה משפיע,
    האם יש קשר בין השניים?
    האם צילינדר עם הזמן יכול להיעלם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וריד מורחב

פרופ` יאיר מורד
    16/08/2009

לא בטוח מה התכוונה הרופאה. לי זה נראה כמו ממצא שכיח בתינוקות שלא צריך לגרום לדאגה. גם לגבי הצילינדר לא חושב שיש מקום לדאגה - צילינדרים בדר"כ נעלמים לבד אצל תינוקות. מציע שתפנו לבדיקה אצל רופא עיניים לילדים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו