דלקת עיניים חוזרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת עיניים חוזרת
    דנה
    21/08/2009

שלום רב
    לביתי בת ה-4 מזה כשנה ישנן דלקות עיניים חוזרות ונשנות, עפ"י הבחנת מס' רופאים הדלקת היא בעפעפים, זה נראה כמו שעורה, זה תמיד מתחיל בנפיחות מתחת לעיניים ואז ישנה בלוטה במקום די קבוע והופך למן בלוטה מוגלתית, אנחנו מקבלים טיפות עיניים וזה עובר, למרות שלפי מספר חודשים זה לקח מעל 4 חודשים אז שנעלם לגמרי, בערך כל חודש זה חוזר וכמעט באופן תמידי היא עם הדלקת. הסבירו לנו שזה נגרם מקשקשים של העור ויש לנגב את העיניים כל בוקר וערב עם מגבונים לעיניים, אנחנו עושים זאת אך לא תמיד עוזר. האם יש דרך "להפטר" מזה אני חוששת מאחר וזו כבר תקופה ארוכה שהעניין חוזר על עצמו
    אודה לתושבתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת עיניים חוזרת

הוספת תגובה

• דלקת עפעפים כרונית

ד''ר עידי מצר
    23/08/2009

כדאי לפנות לרופא עיניים ילדים או מומחה למחלות הקרנית ומחלות חיצוניות של העיניים לקבלת המלצה על טיפול מתאים על מנת למנוע את השנות המצב. לעתים מדובר במשחה אנטיביוטית שמפחיתה את הצמיגות של ההפרשה מהבלוטות בעפעפים על מנת שלא תווצר סתימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת עניים חוזרת

אמא
    04/02/2010

שלום רב, לבני בן השנה ושלוש הייתה דלקת עניים בתחילת דצמבר שנמשכה שבועיים, בהוראת הרופא ילדים הוא קיבל טיפות אנטיביוטיות במשך 4 ימים שלוש פעמים ביום. אבל הדלקת לא עברה ונמשכה. שחזרתי לרופא הוא אמר שהיא כנראה ויראלית ותעבור לבד. ואכן היא בסוף עברה.
    אבל מאז כל פעם שעולה לו החום אפילו מעט הדלקת חוזרת... במקביל לכתיבת הודעה זו אני קובעת לו תור לרופא עניים. אשמח לדעת האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי למנוע את ההפרשות
    בברכה
    אמא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת עיניים החוזרת עם עליית חום

ד''ר עידי מצר
    05/02/2010

הייתי מברר אצל רופא אאג האם יש חסימה בחלל האף במוצא דרכי הדמעות כל פעם שדופן חלל האף תופחת בהתקררות והאם טיפול מקומי יפתור את זה. במקביל הייתי רואה רופא עינים אשר יוכל לראות האם מדובר בדלקת עינים חיצונית וירלית שאין קשר בינה לבין הצרות/חסימה חולפת של דרכי הדמעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו