אמא מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא מיואשת
    מאיה
    23/08/2009

שלום בני בן השלוש סובל כבר מעל לחצי שנה מאדמומיות בעניים ממש אדום, וכבר ניסיתי מעל 8 סוגים של טיפות הכול אבל כול פעם שאני מסיימת את מס הימים שהרופא החליט האדמומיות שוב חוזרת השאלה שלי האים אני מזיקה לבן שלי בזה שכול פעם אני שמה לו טיפןת עיניים שונות הוא גם קיבל סירופ שבוע שעבר 10 ימים כן זה עוזר באותו הרגע אבל שוב חוזר , אז האים אני מזיקה? הוא רק בן 3 , והאים זה יכול לעבור עצוב לי שזה משהו תמידי כזה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא מיואשת

הוספת תגובה

• עיניים עם אדמומיות ממושכת

ד''ר עידי מצר
    23/08/2009

ממליץ שתפני לרופא עיניים ילדים או לרופא עיניים מומחה למחלות קרנית ומחלות עיניים חיצוניות לחוות דעת וטיפול הולם. מתן סוגים שונים של טיפות ללא הטבה, איננו מומלץ לאורך זמן וכדאי להגיע למומחה שידע מה לייעץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר עידי מיצר

מאיה
    24/08/2009

תודה על תשובתך, התקשרתי היום לקבוע תור לבני אצלך במרפאה אנחנו גרים בקרית- שמונה והתור הקרוב אליך הוא 14 לאוקטובר , השאלה שלי האים אתה יכול בבקשה לנסות להקדים לי את הטור בגלל שהפסקתי את הטיפות האחרונות והעיניים בכי רע, ואני לא יודעת מה לעשות, אולי אתה יכול להמליץ לי לבנתיים משהו עדיין לעיניים עד שאוכל להגיע אילך תודה רבה מאיה ונבו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקדמת תור

ד''ר עידי מצר
    24/08/2009

אנא בקשי כי יצרו איתכם קשר על בסיס מקום פנוי, במידה וזה אפשרי מבחינתכם ואשמח לראות אותכם מוקדם ממה שנקבע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר

מאיה
    06/09/2009

אכן צלצלתי לנסות להקדים את התור , אבל אני מבינה שזה לוקח ימים ארוכים ,אני צריכה דחוף עצה מה לתת לבני לפחות לבנתיים להרגיע את העיניים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לתת בינתיים

ד''ר עידי מצר
    07/09/2009

הייתי הולך לרופא עינים כללי כדי שיבדוק ויתן משהו ראשוני. אינני יכול לתת יעוץ מבלי שבדקתי אותה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו