לבקנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבקנות
    שוש
    18/09/2009

הבן שלי לבקן . ויש לי שני בני דודים ואחייין לבקנים וכולם כבדי ראייה. האם זה אומר שבן שלי שגם הוא לבקן בן חודשיים יהיה כבד ראייה באותה חומרה?
    שאלה שנייה: לבת שלי בת 3 שנים יש צבע אפור בחלק הלבן של העין . כשהייתה בת שנה כמעט עשיתי לה בדיקה ונאמר לי שמדובר ברקמת עין דקה ושעם הזמן הצבע ייעלם כי הרקמה תהיה יותר עבה. עדיין הצבע מופיע. האם זה באמת יעבור והאם יש סיכוי שזה ישפיע על הראייה שלה בעתיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לבקנות

הוספת תגובה

• לבקנות וחדות ראיה ולובן עין אפרפר

ד''ר עידי מצר
    19/09/2009

ללקבנים פגיעה בחדות הראיה. מידת הפגיעה משתנה בין האנשים ובין סוגי הלבקנות. ניתן לקבל רמז על העתיד מקרובי משפחה אחרים עם לבקנות, אך קיימים גורמים משתנים כגון צורך במשקפים, עין עצלה, פזילה ועוד שמחייבים מעקב רופא עיניים ילדים לשם טיפול מיטבי ומיצוי מירבי של יכולת הראיה, גם אם היא לא כמו אדם ללא לבקנות.

צבע אפרפר של לובן העין יכול להיות ממצא סתמי או חלק ממחלות אחרות בגוף. רופא עינים ילדים ורופא ילדים יוכלו לתת מענה משולב לאבחון ושלילת בעיות בתחום זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו