מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום ד"רמיה30/09/2009
התכתבנו לא מזמן לגבי בני בן השלוש שסובל מאדמומיות קשה בעניים אני מגיעה אליך מקרית- שמונה בתאריך 14.10 אני כבר מחכה ניסתי להקדים את התור על בסיס מקום פנוי אבל אין מקום
אני גם שמה לב שהעניים של הבן שלי נהיות דלקתיות גם מסבון שנמצא למשל במשחק בלונים שיש לו והוא אוהב ,אז השאלה שלי האים אני יכולה לשלב ביקור אצלך שיכלול גם בדיקת אלרגיה כמו מכון אלרגיה ממש טיפול מקיף ולא רק לבוא לקחת מרשם לטיפות כי את זה עשיתי פעמים מס בעבר ,אני פשוט רוצה הפעם לטפל בעניין ברצינות ולעשות בדיקות מקיפות לעניים
כי אני מגיעה לחיפה יחד עם בני ? תודה רבה סליחה שאני ישרה ככה פשוט זה עניין כבר חוזר של ללכת לרופא ולקבל טיפות ואחרי זה זה חוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות משולבות
ד''ר עידי מצר30/09/2009אני עושה בדיקת עיניים. אם את רוצה לעשות בחיפה בדיקות נוספות דאגי לתאם אותם דרך מוקד מכבי בהפרש מספיק בין הבדיקה שלי לבדיקות האחרות על מנת שתספיקי להגיע ולבצע אותם במקום המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)