שלום ד"ר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ד"ר
    מיה
    30/09/2009

התכתבנו לא מזמן לגבי בני בן השלוש שסובל מאדמומיות קשה בעניים אני מגיעה אליך מקרית- שמונה בתאריך 14.10 אני כבר מחכה ניסתי להקדים את התור על בסיס מקום פנוי אבל אין מקום
    אני גם שמה לב שהעניים של הבן שלי נהיות דלקתיות גם מסבון שנמצא למשל במשחק בלונים שיש לו והוא אוהב ,אז השאלה שלי האים אני יכולה לשלב ביקור אצלך שיכלול גם בדיקת אלרגיה כמו מכון אלרגיה ממש טיפול מקיף ולא רק לבוא לקחת מרשם לטיפות כי את זה עשיתי פעמים מס בעבר ,אני פשוט רוצה הפעם לטפל בעניין ברצינות ולעשות בדיקות מקיפות לעניים
    כי אני מגיעה לחיפה יחד עם בני ? תודה רבה סליחה שאני ישרה ככה פשוט זה עניין כבר חוזר של ללכת לרופא ולקבל טיפות ואחרי זה זה חוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ד"ר

הוספת תגובה

• בדיקות משולבות

ד''ר עידי מצר
    30/09/2009

אני עושה בדיקת עיניים. אם את רוצה לעשות בחיפה בדיקות נוספות דאגי לתאם אותם דרך מוקד מכבי בהפרש מספיק בין הבדיקה שלי לבדיקות האחרות על מנת שתספיקי להגיע ולבצע אותם במקום המתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו