מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרטקט מולד לתינוק בן שנה ו-9 חודשיםאילנה30/09/2009
גילו לבני את הקטרקט בעין אחת בגיל 8 חודשים, מאז הוא בטיפול של טיפות עיניים פלוס כיסוי העין עם הקטרקט למשך 3 שעות ביום.
מאוד לא הולך עם הטיפול, ככל שהוא גדל הוא מתנגד מאוד , הוא נמצא במעקב כל 3 חודשים באסותה, ונאמר לנו כי הטיפול הזה יימשך עד גיל 9, ברצוני לדעת מה קורה עם העין בגיל 9??
ומה הדרכים להתמודדות עם הטיפול שלא מסתדר.
רציתי רק לומר כי הקטרקט ממוקם מעל האישון, כך שנטען שלעת עתה אין צורך בניתוח.
אודה על תגובה בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול במניעת עין עצלה
ד''ר עידי מצר01/10/2009מטרת הטיפול לאפשר למוח להתפתח כראוי מבחינת יכולת פענוח הראייה. בסביבות גיל 9 עד 11 מסיים המוח לצמוח ולגדול ואז כבר אין צורך לטפל בהתפתחות שלו...לגבי התמודדות עם הטיפול - בדרך כלל כאשר אתם אסרטיבים והילד מבין שאין ברירה, הוא מיישר קו ומשתף פעולה. צריך סבלנות. כמובן צריך להיות בטוח שהוא רואה מספיק טוב בעין החלשה, אבל את זה דואגים לבדוק הרופאים באסותא. סוג הירוד בקדמת העדשה ליד האישון הוא אכן בדרך כלל לא כל כך אמור להפריע אם הוא קטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)



