מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגביי טיפות אופטילסטגולדי04/10/2009
שלום רב ,
על גביי קופסאת טיפות האופטילסט רשום כי תאריך התפוגה שלה הוא ב - 06.2011 , ובצד אחר של הקופסא רשום - אין להשתמש מעבר ל - 4 שבועות מיום פתיחת הבקבוק.מה זה אומר ? מכיוון שפתחתי את הבקבוק בפברואר השנה ושמתי לבן שלי בן ה - 11 היום מהטיפות כי הוא החל למצמץ בעקבות גל של גרגירי אבק שחדרו אלינו הבייתה מהבית הסמוך, בונים ממש מול ביתי בנין חדש והיום החלו להרוס והבן שלי ישב כל היום מול החלון והתלהב מהמראות אך לא התייחס לכל האבק שנכנס הבייתה ובטח גם לעינייו כי מיד בערב הוא החל למצמץ, אני מניחה שזה מזה מאחר ובעבר הוא כבר סבל מדלקת דומה בעיניים. האם עשיתי נכון ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופטילסט
פרופ` יאיר מורד05/10/2009שהבקבוק סגור ניתן לשמור אותו עד 2006. מרגע שפתחת - הוא טוב לשימוש למשך חודש בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ..
גולדי05/10/2009אני מבינה שבקבוק שנפתח ולא נעשה בו שימוש צריך להיזרק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה עוד שאלה חשובה
גולדי05/10/2009ומה קורה אם כבר שמתי לו מהטיפות הללו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לא קרה עד עכשיו כלום
פרופ` יאיר מורד05/10/2009כנראה שגם לא יקרה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי חודש
פרופ` יאיר מורד05/10/2009אכן כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)