פתיחת צינורית הדמעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתיחת צינורית הדמעות
    גליה
    18/10/2009

שלום
    הבת שלי בת 4 צריכה לעבור ניתוח בסוף החודש לפתיחת צינורית הדמעות עקב זהום שהיה לה בעין ומאז העין דומעת כל הזמן העין שלה דומעת לעתים קרובות ובזמן שיש רוח היינו בבדיקה האחרונה בבית חולים הרופא בדק אותה ואמר שזה לא חסימה בטוחה כי החומר שהוא שם לה בעין חלק נספג וחלק יצא החוצה אני מודאגת מאוד בגלל שהרופא לא בטוח בעצמו ונתן לנו להחליט אם לנתח אותה אפילו שזו פעולה פשוטה כמו שאומרים אבל יש לבת שלי איוושה בין הפרוזדורים בלב ואני פוחדת מההרדמה
    בבקשה תעזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פתיחת צינורית הדמעות

הוספת תגובה

• פתיחת דרכי דמעות

ד''ר עידי מצר
    18/10/2009

אם לא מדובר בחסימה מלאה ויש גורם סיכון להרדמה כללית, ואין כרגע זיהום בדרכי הדמעות, הייתי ממליץ לשקול להמתין בשלב זה. אם יהיה שוב זיהום, תהיה החלטה יותר קלה ללכת למרות הסיכון לטיפול הניתוחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסימה חלקית

גליה
    19/10/2009

אבל הרופא אמר שהחסימה לא תעבור לבד ושאלתי אם הראייה יכולה להיפגע והרופא אמר שלא ושאלתי גם עם הגיל זה יכול לעבור וגם אמר שלא לכן אנחנו חסרי אונים ודרך אגב קיבלנו אישור מהקרדיולוג של הילדה שאפשר לעשות הרדמה מלאה אבל עדיין אני חוששת
    וגם הזיהום לא חוזר זה קרה רק פעם אחת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר עידי מצר
    19/10/2009

אם אין סיכון מוגבר להרדמה כללית, החסימה לא תעבור לבד והראיה לא תפגע, אזי נראה כי אין מנוס מניתוח, אם אתם שלמים עם המלצת הרופא. אם אתם רוצים חוות דעת נוספת, כדאי לפנות לרופא נוסף לשם כך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו