מחקתם לי את ההודעה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחקתם לי את ההודעה?
    גל
    28/10/2009

שאלתי לגבי קביעת צבע עיניים אצל תינוק, חשבתי שזהו המקום המתאים לשאול בנושא, חיפשתי חומר ברשת, לפני כן. אינני בעלת מידע בנושא ולכן שאלתי אתכם.
    צורף גם המייל שלי וניתן היה לכתוב לי בנושא. חבל שכך הגבתם.
    ובכל זאת אחדד את השאלה, האם רופא עיניים יוכל לאבחן את צבע העיניים של הילדה? להזכירכם בת 10 חודשים.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחקתם לי את ההודעה?

הוספת תגובה

• צבע עיניים

פרופ` יאיר מורד
    28/10/2009

גל יקרה
    לא מחקנו דבר, כנראה תקלה במחשב. לגבי צבע העינים של ביתך - עיניים כחולות אצל ההורים לא מבטיחות עיניים כחולות אצל הילדים. אין פה ענין של "אבחון" הצבע. בגיל 10 חודשים עדיין יכול להיות שינוי בצבע. סבלנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רב תודות על המענה הזריז

גל
    28/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צבע עיניים של תינוק

ד''ר עידי מצר
    30/10/2009

צבע העיניים תלוי בתורשה או במצבים ומחלות היכולים לשנות אותו ליותר בהיר או יותר כהה. רופא העיניים יכול לבדוק שלא מדובר במצבי חולי. צבע העיניים ממשיך להשתנות לכהה יותר לפחות בששת החודשים הראשונים לחיים כך שבגיל 10 חודשים כבר אמור להיות פחות או יותר הצבע היציב של העינים במידה וכמובן אין מצב חולי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו