מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דעות שונותהילה19/09/2007
שלום,
לילד שלי בן שנה הובחנה פזילה קלה בשתי העיינים לפי מה שנאמר לי זה מתחלף אצלו ונאמר לי סטייה קלה
הוא 1 ורבע במספר מה ששגרתי אצל כל התינוקות . הייתי אצל שתי רופאים בכירים אחד אמר שרק ניתוח יעזור כלומר לא משקפיים ולא חסימות. והרופא השני אמר לנסות משקפיים שאולי ה1 ורבע מכביד עליו ואם ניתן לו משקפיים הסטייה הקלה תשתפר.
עכשיו לשים לתינוק בן שנה משקפיים זה דבר לא פשוט אשר יכול לגרום להתנגדות מאוד מצידו ונראה לי כמעט בלתי אפשרי.
שאלתי היא מה באמת עושים הרי עדיף לנסות הכל לפני ניתוח ומצד שני למה לענות תינוק אם אין סיכוי לשיפור?
ברור לי שלכל אחד יכולה להיות דעה אחרת אבל מה לדעתך והכירותך מהמקרים של פזילה קלה משקפיים יכולות לעזור?
אני יודעת שקשה ככה באינטרנט לתת תשובה אבל בכל זאת אשמח לשמוע את דעתך!!!
מתי באמת עולה אופציה של ניתוח? באיזה גיל עושים ניתוח פזילה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעןת שונות
פרופ` יאיר מורד22/09/2007באמת קשה לענות מבלי לבדוק. רק במקרים נדירים משקפיים עוזרות כאשר המספר כה קטן, במיוחד בגיל צעיר כל כך. אפשר לתת צאנס קצר למשקפיים אבל לדעתי בהמשך צריך לשקול ברצינות ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)