לד"ר מורד-רוחק ראייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר מורד-רוחק ראייה
    לי
    07/12/2009

ביתי בת שנה ושלושה חודשים יש רוחק ראיה של +6.5 .היא נולדה פגית בשבוע 29. פניתי אליך בעבר בשאלה באתר וחזרת בתשובה כי יתכן בשגיל שנה המספר ירד ל- +4 ובגיל שנתים אולי ירד שוב. עשינו בדיקה והמספר נשאר אותו דבר.אני מניחה שהיא תצטרך משקפיים השאלה האם לכל החיים.? האם ראית מצבים שזה ירד משמעותית.?האם זה נחשב גבוה או גבולי ? כמו כן עשינו אצלך בדיקה באסף הרופא האם בקלינקה שלך המכשירים יותר משוכללים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר מורד-רוחק ראייה

הוספת תגובה

• רוחק ראייה

פרופ` יאיר מורד
    09/12/2009

אני מניחה שהיא תצטרך משקפיים השאלה האם לכל החיים.?
    לא . עדיין יש סיכוי שהמספר ירד
    האם ראית מצבים שזה ירד משמעותית.?
    בהחלט
    האם זה נחשב גבוה או גבולי ?
    קצת מעל לגבול שהוא +4.0
    כמו כן עשינו אצלך בדיקה באסף הרופא האם בקלינקה שלך המכשירים יותר משוכללים?
    לצורך בדיקת מספר הציוד באסה"ר מספיק בהחלט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר מורד שאלה אחרונה נוספת

לי
    09/12/2009

הרופא שבדק את ביתי אמר שבבדיקה ידנית המספר הוא +8 ואחרי הרחבת אישונים הוא +6 מה ההבדל ולאיזה בדיקה מתייחסים כאשר נותנים מספרים למשקפיים? כמו כן + 8 ידני יתכן שירד המספר? אני קצת מבולבלת
    תודה וסליחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדל

פרופ` יאיר מורד
    20/12/2009

נראה לי שהתבלבלת. כנראה שבלי טיפות המספר היה +6 ועם טיפות המספר +8. לבדיקה בלי טיפות אין משמעות. הבדיקה המדויקת היא עם טיפות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו