האם יש קשר? דחוף בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש קשר? דחוף בבקשה
    שלי
    29/12/2009

לביתי לטענת רופא עיניים ילדים יש חסימה מלאה בשתי העיניים אך לפני שבאמת אני אגש לניתוח לפתיחת החסימה עלי לדאוג לנזלת כרונית ברמות מטורפות ויש חשד לחסימה ופוליפים יש תור לא.א.ג בתחילת ינואר האם יש קשר בין הנזלת המטורפת לחסימה? מספר רופאים אמרו לי כבר שכל הצינורות שבפנים מחוברים יחד, אז אולי אם אפתור את בעית הנזלת ע"י א.א.ג. גם ה"חסימה" תיפתח? אני לא בעד ניתוח בעיניים לא בעד לגעת
    כרגע הילדה רק סובלת מאוד אינה יודעת לבטא חלק מהאותיות כמו האות מ' שנשמעת דרך האף כתוצאה מחסימה נשלחנו גם לבדיקת שמיעה ע"י רופאת ילדים וגם לקלינאית תיקשורת. כך שהכל מטופל אחד לאחד
    נ.נ
    רק לסבר את עיניכם ואוזניכם : לא מספיקים לנקות לה את האף אחרי שתי שניות שוב כמות מטורפת אינני יודעת מאיפה יש כאילו כמויות אולי מישהו יסביר לי איך נוצרת כזו כמות אצל פעוט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש קשר? דחוף בבקשה

הוספת תגובה

• המשך דבר נוסף

שלי
    29/12/2009

היום הילדה קמה שוב עם הפרשות מוגלתיות מהעין בעיקר מעין ימין וקצת נפוחה במצב שכל חצי שעה ופחות צריך לנקות לה את העין אני מנקה עם המגבונים המיוחדים לעיניים לילדים של דר' פישר (הומלץ ע"י רופא העיניים של הילדה) וגם עושה לה תמציות תה קמומיל ושמה טיפות עיניים כמו שרופא המליץ לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסימה בדרכי הדמעות על רקע בעיה בחלל

ד''ר עידי מצר
    31/12/2009

בהחלט מצב כזה אפשרי. טיפול מתאים שמרני או ניתוחי של רופא אאג אמור לפתור את חסימת מוצא דרכי הדמעות לחלל האף ולאפשר ניקוז הדמעות ומניעת הצטברותן וגרימת דלקת ומוגלה עקב כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז האם כדאי?

שלי
    01/01/2010

לבטל את ניתוח דרכי הדמעות שנקבע לילדה למרץ? לא נראה לי שיש טעם לנתח אם ככהכי אני לא בעד לשחק בעיניים של הילדה
    יש צדק בדברי?
    או עדיף לחכות ליום א' שרופא א.א.ג יחליט על המשך טיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסימה

פרופ` יאיר מורד
    02/01/2010

אני הייתי פותר קודם כל את בעיית הנזלת ואז מחליט לגבי ניתוח דרכי דמעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כך נעשה תודה

שלי
    02/01/2010

תודה על העזרה והיעוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו