חסימת ניקוז הדמעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסימת ניקוז הדמעות
    עומר
    24/01/2010

שלום רב, ילדתי לפני קצת יותר מחודש. כ20 יום לאחר הלידה התגלתה לי הפרשה בעין ימין. אני כבר מכירה את ההפרשות האלו מהילד הראשון - חסימת ניקוז הדמעות. הפרשות רק בעין אחת באופן קבוע. אני חשבתי שהמצב הנ"ל יתכן מיד לאחר הלידה, אז אני אשמח לקבל תשובה אך יתכן שכמעט לאחר חודש התופעה פתאום הופיעה. אני התחלתי לקבל תשובות כמו "אולי לחצתי בתינוק באזור העין בטעות ובגלל זה זאת התוצאה" "או אולי בעקבות שימוש במנשא - זאת התוצאה של הפרשה, הרי שגם במנשא מרגישים הדוקים וקשורים כמו בבטן של אמא". אני אשמח להסבר.
    בנוסף אשמח לשמוע דרך טבעית ביתית לטיפול בבעיה. משהו שיכול לעזור.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסימת ניקוז הדמעות

הוספת תגובה

• הפרשה מעין מהלידה

ד''ר עידי מצר
    25/01/2010

ראשית, הייתי מציע שתגיעי לרופא עינים ילדים לברר אם לא מדובר בדלקת עיניים ולא בחסימה. אם מדובר בחסימה, יתכן ומדובר בחסימה חלקית אשר לקח לה זמן להתבטא. שלישית, יתכן והחסימה בחלל האף. כדאי לערב רופא א.א.ג. לשלול זאת. רביעית, אם מדובר בחסימה בדרכי הדמעות, עיסוי וניקוי יכולים באחוז גבוה לפתור את הבעיה. רופא עינים ילדים ידריך אותך כיצד לבצע את העיסוי נכון.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשה מעין מהלידה

עומר
    25/01/2010

תודה על התשובה, אך רך רציתי לשאול עוד, האם יתכן שחסימה בעין יכולה להגרם כתוצאה משימוש במנשא ( אולי איזשהו לחץ על הפנים כולל עיניים?)
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא

ד''ר עידי מצר
    25/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו