מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פזילה בגיל מאוחרשני25/01/2010
שלום
אני בחורה בת 23 בגיל שנה גילו לי פזילה בעין ימין בלבד
אמרו לאמא שלי שעם משקפיים תוך כמה שנים זה יעבור,מגיל שנתיים אני מרכיבה משקפיים וכלום לא קרה..כשהייתי קטנה סירבו לנתח אותי כי אמרו שזה יעבור עם המקשפיים אבל שוב לא קרה.
זה משהו שמאוד מציק לי השאלה שלי האם קיימת אפשרות לניתוח ועם מי אני צריכה לדבר,אשמח לקבל תגובה!תודה רבה מראש
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פזילה
פרופ` יאיר מורד25/01/2010שני יקרה
השאלה היא האם עם משקפיים יש לך פזילה?
אם התשובה היא לא אז זהו הטיפול ואין אפשרות להציע ניתוח. אפשר לנסות עדשות מגע למשל.
אם יש פזילה גם עם המשקפיים - כדאי לשקול ניתוח לתיקון הפזילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המשך תגובה
שני26/01/2010בדרך כלל לא רואים עם המשקפיים את הפזילה במקרים בודדות בלבד.
אבל הנושא הוא שמאוד מציקה לי הפזילה עדיין יש אפשרות לנתח והשאלה היא למי אני פונה על מנת לקבל ייעוץ לגביי הנושא
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבקש מרופא העיניים בקהילה הפנייה
כפיר27/01/2010למרפאת פזילה הקרובה.
שם הבדיקה של אורטיפיטיקאית ורופא פזילה נמצאות בסל.
אם יוחלט על הניתוח, גם הוא נמצא בסל.
צריך לקרות משהו מאוד קיצוני שרופא עיניים בקהילה יסרב לכתוב הפנייה כזו למכון העיניים הקרוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפזילה
פרופ` יאיר מורד29/01/2010בעיקרון אם המשקפיים מאזנות את הפזילה ניתוח יכול רק להזיק. פני לבדיקת רופא עיניים לילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון פזילה
ד''ר עידי מצר25/01/2010רופא עינים ילדים ופזילה יוכל לבדוק אותך וליעץ מה לעשות. אין אפשרות לתת תשובה בלי מידע יותר מדוייק על סוג הפזילה, גודלה וגורמים נוספים כגון מידת הפרעת התשבורת שלך (ממנה נגזר מספר המשקפים שלך).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המשך השאלה
שני26/01/2010קודם כל תודה על התשובה
השאלה למי אני יכולה לפנות על מנת לקבל ייעוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפנייה למרפאת עיניים בבית חולים
כפיר27/01/2010שם יש התמחות ייחודית ברפואת עיניים לילדים שהם טכנית גם מומחים לפזילה.
את דר' מורד פגשתי כמבוגר, למרות שבהתחלה חשבתי שהמרפאה תהיה מלאה בילדים, כי כך זכרתי את המרפאה בהיותי ילד, התברר כי בחדר ההמתנה המתינו שני מטופלים בגילי לאחר הניתוח. [אני בן 28]
כל המטופלים האחרים אכן היו נמוכי קומה וגילם הגדול ביותר היה גיל 5... ולפי הזכור לי במרפאת פזילה רוב המטופלים הם בין גיל 0 לגיל 9, ביום שלי לא זכיתי לראות בני 9,אך זכיתי לראות ילדים בני 29.,
בבדיקה שלי שמענו בכי של תינוק . אך הבדיקה למרות גילי הבוגר, הייתה מקצועית , ארוכה ומספיק יסודית והסברים יפים ברמת אדיבות גבוהה בשביל להספיק גם לבוגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)