פזילה בגיל מאוחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פזילה בגיל מאוחר
    שני
    25/01/2010

שלום
    אני בחורה בת 23 בגיל שנה גילו לי פזילה בעין ימין בלבד
    אמרו לאמא שלי שעם משקפיים תוך כמה שנים זה יעבור,מגיל שנתיים אני מרכיבה משקפיים וכלום לא קרה..כשהייתי קטנה סירבו לנתח אותי כי אמרו שזה יעבור עם המקשפיים אבל שוב לא קרה.
    זה משהו שמאוד מציק לי השאלה שלי האם קיימת אפשרות לניתוח ועם מי אני צריכה לדבר,אשמח לקבל תגובה!תודה רבה מראש
    שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פזילה בגיל מאוחר

הוספת תגובה

• פזילה

פרופ` יאיר מורד
    25/01/2010

שני יקרה
    השאלה היא האם עם משקפיים יש לך פזילה?
    אם התשובה היא לא אז זהו הטיפול ואין אפשרות להציע ניתוח. אפשר לנסות עדשות מגע למשל.
    אם יש פזילה גם עם המשקפיים - כדאי לשקול ניתוח לתיקון הפזילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המשך תגובה

שני
    26/01/2010

בדרך כלל לא רואים עם המשקפיים את הפזילה במקרים בודדות בלבד.
    אבל הנושא הוא שמאוד מציקה לי הפזילה עדיין יש אפשרות לנתח והשאלה היא למי אני פונה על מנת לקבל ייעוץ לגביי הנושא
    שני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבקש מרופא העיניים בקהילה הפנייה

כפיר
    27/01/2010

למרפאת פזילה הקרובה.
    שם הבדיקה של אורטיפיטיקאית ורופא פזילה נמצאות בסל.
    אם יוחלט על הניתוח, גם הוא נמצא בסל.

צריך לקרות משהו מאוד קיצוני שרופא עיניים בקהילה יסרב לכתוב הפנייה כזו למכון העיניים הקרוב .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פזילה

פרופ` יאיר מורד
    29/01/2010

בעיקרון אם המשקפיים מאזנות את הפזילה ניתוח יכול רק להזיק. פני לבדיקת רופא עיניים לילדים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון פזילה

ד''ר עידי מצר
    25/01/2010

רופא עינים ילדים ופזילה יוכל לבדוק אותך וליעץ מה לעשות. אין אפשרות לתת תשובה בלי מידע יותר מדוייק על סוג הפזילה, גודלה וגורמים נוספים כגון מידת הפרעת התשבורת שלך (ממנה נגזר מספר המשקפים שלך).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המשך השאלה

שני
    26/01/2010

קודם כל תודה על התשובה
    השאלה למי אני יכולה לפנות על מנת לקבל ייעוץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפנייה למרפאת עיניים בבית חולים

כפיר
    27/01/2010

שם יש התמחות ייחודית ברפואת עיניים לילדים שהם טכנית גם מומחים לפזילה.

את דר' מורד פגשתי כמבוגר, למרות שבהתחלה חשבתי שהמרפאה תהיה מלאה בילדים, כי כך זכרתי את המרפאה בהיותי ילד, התברר כי בחדר ההמתנה המתינו שני מטופלים בגילי לאחר הניתוח. [אני בן 28]

כל המטופלים האחרים אכן היו נמוכי קומה וגילם הגדול ביותר היה גיל 5... ולפי הזכור לי במרפאת פזילה רוב המטופלים הם בין גיל 0 לגיל 9, ביום שלי לא זכיתי לראות בני 9,אך זכיתי לראות ילדים בני 29.,

בבדיקה שלי שמענו בכי של תינוק . אך הבדיקה למרות גילי הבוגר, הייתה מקצועית , ארוכה ומספיק יסודית והסברים יפים ברמת אדיבות גבוהה בשביל להספיק גם לבוגר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו