מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי שני ניתוחים לתיקון פזילה....רננה09/10/2007
בני כיום בן 7.5 החל לסבול בגיל שנתיים מפזילה מתחלפת. . לפני הניתוחהראשון הפזילה המתחלפת היתה פנימה, לאחריו החוצה בשתי העיניים- ובסטייה גדולה. היו לו משקפיים לפני אחרי ותוך כדי - הם אף פהעם לא עזרו.
כיום שנתיים לאחר הניתוח השני - עין אחת מתפקדת כראוי השניה סוטה החוצה לעיתים די קרובות. שאלתי - מה ניתן לעשות כעת, כמובן שאינני ששה לנתחו בשלישית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
ים13/10/2007אני אשמח אם תעני לי.
בתי חודשיים אחרי ניתוח והיא בת שנה!
המליצו לי על משקפי פזילה. אני לא מאמינה בהם כל כך שמעתי על כל כך הרבה סיפורים שהם לא עוזרים.
האם את ראית תוצאות מהמשקפיים כי אני חוששת לדרוש ניתוח במקום למשוך את זה עוד כמה שנים.
תודה ושיהיה לך המון בהצלחה מבינה לליבך עד מאוד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכן....
רננה13/10/2007במקרה של בני - שום שיפור. אבל אני חייבת לומר לך כי בת דודתי (היום בת 38) היתה בילדותה פולת ולמשך כמה שנים טופלה במשקפיים לתיקון הפזילה (בזמנו היתה מרפאה מיוחדת רק בירושלים). הפזילה לאחר כ3 שנים היתה כלא היתה - עד עצם היום הזה. כך שמנסיוני - צריך לנסות משקפיים קודם - ואם זה עוזר - זה עדיף בהרבה מניתוח - על כל הסכנות הכרוכות בכך - וכפי שאת רואה משאלתי - לא תמיד מצליח, קשה לצפות את התוצאות - כל אחד מגיב אחרת ובכלל לראות את הילד בסבלו אחרי ניתוח - שווה בוודאי לנסות משקפיים. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ים14/10/2007רק רציתי להגיד תודה על התיחסותך.
ושיהיה לך המון בהצלחה בהמשך הדרך עם בנך היקר
ואני מבינה לליבך עד מאוד!!!!
איפה עברת ניתוחים??????? ואצל איזה רופאים ביקרת????????
מה הייתה דרגת הפזילה שלו ומה היא עכשיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפזילה
פרופ` יאיר מורד14/10/2007אם מותר להוסיף גם הערה..
בפזילה ניתן לטפל על ידי משקפיים, תרגילי עיניים או ניתוח. לעיתים יתן גם לטפל בעזרת פריזות מיוחדות. לפני ניתוח יש למצות את כל האפשרויות הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הניתוחים...
רננה15/10/2007נעשו בשניידר, לפני הניתוחים היו לו משקפיים +4 אחרי הניתוח ה1 -+8 היום הוא ללאמשקפיים אבל יש פזילה של עין אחת החוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רננה
ים16/10/2007גם שלי נעשה בשניידר אצל ד"ר רונית פרלינג.
מי עשה אצלך?
אני כל כך מפחדת לעשות שוב ניתוח והוא לא יצליח זה כל כך מייאש כל הסיפור הזה.
איך את מתמודדת עם המצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוחים
פרופ` יאיר מורד17/10/2007מציע לנסות טיפול עם פריזמות . לעיתים עוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר יאיר מורד
ים18/10/2007מזה פריזמות??????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריזמות
פרופ` יאיר מורד18/10/2007עדשות מיוחדות שמדביקים עם המשקף ולעיתים גורמות לחזרת העין למצב ישר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)