מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקפי ראייה לבת שנה ו 3 חודשיםאמל07/02/2010
שלום רב
לבת שלי יש רוחק ראייה והמליצו לי על משקפי ראייה שהזמנתי באותו רגע שיצאתי מהמרפאה אבל הבת שלי לא רוצה לשים אותם יותר מ 5 דקות אפילו אם משיחים את דעתה נסיתי בכל הדרכים מה לעשות ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקפיים
פרופ` יאיר מורד07/02/20101. לבדוק שוב את המשקפיים ואת הילדה אולי יש טעות.
2. אם לא - אולי לתת תיקון קצת נמוך יותר של המספר, שיאפשר לילדה להתרגל מהר יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוחק ראיה לילד בן 4.5
בתיה20/11/2011שלום, ברצוני להתייעץ לגבי ילד בן 4.5 באשר לתוצאות בדיקת העיינים. התוצאות הראו רפרקציה עין ימין +3.5 ועין שמאל +2.5. אובחן היפרמטרופיה (רוחק ראייה) בשתי העיניים. האין עדות לעין עצלה או לפזילה. רופא העיניים לא המליץ על משקפי ראייה.למרות כל אלו, נראה כי ישנה השפעה של הראייה על ציור ומוטריקה עדינה.
אשמח לקבל חוות דעת. יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוחק ראיה לילד בן 4.5 - תגובה
פרופ` יאיר מורד20/11/2011הבדל כזה מחייב לדעתי מתן משקפיים.
פני לעוד חוות דעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד בן 3 עם שתי אבחנות שונות
איילת02/01/2015שלום. בני בן שלוש. הייתי אצל שני רופאי עיניים לילדים. הראשון לפני חודשיים שהמליץ על משקפיים עם אבחנה של רפרקציה +2 בשתי העיניים. אתמול הייתי אצל עוד רופאה שאבחנו +4.5 בימין ו+4 בשמטל והמליצה לחכות שנה בלי משקפיםם ולבדוק שוב. שאלתי היא האם המספר יכול לגדול בחודשיים והאם כדאי באמת לחכות עם השקפיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)