מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך טיפול לאחר ניתוח להסרת ירודשרי תורג'מן13/02/2010
לדר' עידי מצר,
שלום,
אני שרי תורג'מן, אמא של רות תורג'מן התינוקת שעברה אצלך ניתוח לפני כשלושה שבועות להסרת ירוד בביה"ח רמב"ם, השבוע בביקורת ביקשת להפסיק עם טיפות הרחבת האישונים ומאז אני מבחינה לעניות דעתי שהאישון בעין המנותחת לא משתנה כלל.. לא גדל ולא קטן למרות שבעין השניה השינוי כל הזמן קיים בבירור.. כמו כן אני מרגישה שמאז שהפסקנו עם הטיפות הרבה יותר קשה לה והיא באי שקט כאשר הרתיעה על העין הבריאה. בנוסף, בזמן כיסוי העין הבריאה העין המנותחת כל הזמן מגיעה כלפי פנים האף (פוזלת פנימה) והעין לא מגיבה לחפצים שאנו שמים מולה. האם זה משהו שמצריך ביקורת נוספת?
בתודה מראש על הכל.
שרי תורג'מן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהלך לאחר ניתוח הוצאת ירוד
ד''ר עידי מצר15/02/2010תגיעי בבקשה תור ליום שני הבא בבקשה
אבדוק ואחווה דעה אז.
בנתיים מציע שתסגרי עם רטיה את העין הטובה למחצית משעות הערנות. על תשני בינתיים את הטיפות
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שרי תורג'מן15/02/2010תודה רבה, אקבע תור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)