מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח שק הדמעותפנינה12/10/2007
שלום,
בני בן שנתיים וחמישה חודשים עבר לפני כחודשיים בערך ניתוח לפתיחת שק הדמעות בביה"ח קפלן , ונאמר לי שעבר בהצלחה, אולם לאחר חודש ימים בערך עדיין יש דמעות בעין השמאלית שלו, ואם קצת הפרשה, קבעתי תור לרופא והוא אמר שיש לטפל בטיפות עיניים בשם OFLOX 4 פעמים ביום, ולבא לביקורת בעוד 6 שבועות, במידה ולא יעזור הוא יצטרך ניתוח יותר אגרסימי, אם לא הייתי שואלת שאלות לא הייתי מקבלת שום אינפורמציה וזה מאד חורה לי, האם כל הרופאים כאלו?
האם אני צריכה לקבל חוות דעת נוספת או לבטוח בביה"ח אותו בני נותח.
האם יש רופאים מומחים בבתי חולים אחרים , או אנשים שעברו ואוכל לקבל מהם חוות דעת?
אומרים שזה משהו פשוט , אולם אין לדעת אף פעם איך הדברים יכולים להשתלשל.
זקוקה לעזרה וייעוץ דחוף
אמא מודאגת
תודה.
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמעות
פרופ` יאיר מורד14/10/2007ניתוח רגיל לפתיחת צינור הדמעות בגיל של בנך מצליח ב 70-80% מהמקרים בלבד. אם הדמעת חזרה צריך ניתוח אחר עם הרחבה של צינור הדמעות באמצעות קטטר בלון או השתלת צינורית סיליקון. יש רופאים, שממליצים בגיל זה על קטטר בלון מלכתחילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)