מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עפעף נפולאיתי מונדשיין25/02/2010
שלום,
שמי איתי ואני בן 16.5, מצב העיניים שלי הוא בסדר גמור וזאת לאחר בדיקת ראייה מקיפה מלפני שבועיים במקרה, יש לי כחצי מספר בערך בכל עין וצילינדר קטן.
בשבוע וחצי האחרון לא חשתי בטוב, אך בימים האחרונים התחלתי להחלים, היום שמתי לב למשהו מוזר במראה: כאילו העפעף נופל קצת על העין וכאילו יש עור או שומן עודף שם, הדבר מציק לי ומכביד על העי, אומנם כמעט ולא שמים לב אך אם מסתכלים טוב רואים, הוא גורם לי לטשטוש קל, ובנוסף לכך אני לא מרוכז וחש בכאב ראש קל, בדר"כ אני אדם בריא ללא מחלות ואלרגיות.
עיינתי באינרנט על הנושא "עפעף נפול" ונתקלתי בכתבה שאומרת שהתופעה יכולה לקרות בכל גיל, ואחת התופעות הגורמות לדבר היא חולשה בשריר המרים את העפעף, ובהקשר זה אני רוצה להגיד שבימים האחרונים אני מרבה לראות טלוויזיה ולהשתמש במחשב, כמו כן בחודש האחרון שעות השינה שלי קצת לא מסודרות.
האם סיבה זו יכולה להיות הגורמת לבעיה ? או שמא בעיה אחרת שלא קשורה לנושא ?
אשמח אם תעזור לי למצוא את הסיבה ולפתור את הבעיה.
בתודה מראש,
איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עפעף
פרופ` יאיר מורד26/02/2010כנראה שהדבר קשור לעייפות לאחר מחלה. אם לא יחלוף כדאי לפנות שוב לרופא עיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)