אקזוטרופיה קבועה תינוקת בת 4 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקזוטרופיה קבועה תינוקת בת 4 חודשים
    אביטל
    04/03/2010

שלום,

התינוקת שלי בת 4 חודשים ואובחנה ע"י נוירואופלמולוג כבעלת פזילה קבועה - constant exotropia, בשתי העיניים.
    מאחר שהבדיקה אצל המומחה נערכה בשעות הערב, היא היתה עייפה ולכן לא ממש הגיבה לבדיקה, לכן גם הסיק שהיא עוקבת לפרק זמן קצר מאוד (בשתי העיניים), אבל בבית, במקום שבו היא מרגישה ביטחון וכאשר היא עירנית, אני רואה כי היא עוקבת לפרקי זמן ארוכים ואף מושיטה ידיים לגרויים שונים (באוניברסיטה).
    המומחה שלח אותנו לבדיקה אצל נוירולוג ילדים ע"מ לשלול בעיה נוירולוגית ולבדיקות VEP ו-ERG. ממה שקראתי על האחרונה, זו לא בידקה נעימה במיוחד, בפרט לתינוקות, והייתי מעדיפה להימנע ממנה, אם ניתן.
    אשמח לקבל המלצות / עצות כי אני ממש אובדת עצות.

אני אציין שוב שמבחינה התפתחותית (בלי עין הרע) היא מתפתחת בצורה מדהימה- מגיל חודש כבר מתהפכת מהבטן לגב, ולפני כשבוע כבר החלה להתהפך על הצד לקראת היפוך גב-בטן, זאת בנוסף כמובן לקולות, צחוק, חיוכים, ותגובות בכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקת המשך

ד''ר עידי מצר
    04/03/2010

הייתי לוקח אותה לבדיקת מעקב בשעות הערנות שלה אצל רופא עיניים לילדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו