מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ראיית עומק והתמחות בעינייםrevikom14/03/2010
שלום,
לאחרונה סיימתי סטאז' ברפואה ואני מתעניינת בהתמחות בעיניים.
נאמר לי ממספר רופאי עיניים שחשוב שתהיה לי ראיית עומק טובה.
בבדיקה אצל אחת מהאורטואופטיקאיות המובילות בארץ נאמר לי שראיית העומק שלי היא
200" - 1200".
האם זו ראיית עומק מספקת (לרופא עיניים שמעוניין בקריירה כירורגית - ניתוחי קטרקט וכו')?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראיית עומק
פרופ` יאיר מורד14/03/2010הטווח הוא רחב מדי. אם זה 200' נראה לי מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם דרושה בדיקה נוספת?
revikom14/03/2010האם דרושה בדיקה נוספת? האם עליי לפנות למומחה ספציפי שיבדוק אותי שוב?
מהם הטווחים של ראיית העומק הנדרשים לכירורגיית עיניים?
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיית עומק
פרופ` יאיר מורד17/03/2010אין כללים מחייבים בנושא. זה נתון לשיקול דעת של מנהל המחלקה. השאלה היא איך את מרגישה בעת ביצוע פעולות עדינות - יש לך ביטחון או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיית עומק
revikom18/03/2010קשה לדעת לגבי ביטחון בפעולות עדינות כשהפעולה העדינה הכי מרחיקת לכת שנותנים לסטאזרים לעשות היא הכנסת עירוי....
פעולות עדינות "אמיתיות" מתבצעות רק ע"י מתמחים וגם אז רק לאחר שנה בתוך ההתמחות... מפחיד להתחיל התמחות ולגלות לאחר שנה - שנה וחצי שבעצם אין לך את הכישורין הטכניים לכך.
חבל שאין בובות/מודלים מלאכותיים להתאמן עליהם ולבדוק האם אני מתאימה או לא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם דרושה בדיקה נוספת?
revikom14/03/2010האם דרושה בדיקה נוספת? האם עליי לפנות למומחה ספציפי שיבדוק אותי שוב?
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם דרושה בדיקה נוספת?
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם דרושה בדיקה נוספת?
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)