טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לדר עידי מצר, אני שרי תורג'מן אמא של התינוקת שעברה אצלך ניתוח להסרת ירוד ברמב"ם. נקבע לנו תור ליום שני הקרוב ויש לנו קצת בעיה עם התאריך. האם אפשר לדחות את התור (גילה המזכירה אמרה שרק באישורך ניתן לדחותו) אך אם אתה חושב שאנו צריכים להגיע בתאריך הקרובנעשה מאמצים ונגיע.(היינו אצלך לפני שלושה שבועות.) ראוי לציין שאני ממש מרגישה שיפור מסויים אצל רות, אנו סוגרים לה את העין הבריאה לחצי משעות העירנות ובזמן הסגירה העין המנותחת נראית כמגיבה ואפילו עוקבת אחר חפצים שאנו ממזיזם מולה. ב"ה! תודה רבה על הכל, וסליחה שאני פונה אליך כאן פשוט אין לי שום דרך אחרת לתקשר עימך. שוב תודה, שרי תורג'מן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד