המשך לשאלתי חסימה בתעלת הדמעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לשאלתי חסימה בתעלת הדמעות
    אירית
    08/04/2010

בהמשך לשאלתי לגבי בני בן החמישה חודשים שסובל מחסימה בתעלת הדמעות מאז שנולד ומאז
    מטופל בטיפות פנימיקסין.
    בפעם האחרונה נוצרה שוב דלקת והתחלנו שוב בטיפול עם הטיפות אך ניראה כי הטיפות הפעם לא עוזרות ואין שינוי במצב.
    ברצוני לדעת האם יש טיפול אחר של טיפות שבו יעזור לדלקת לירפא? וידוע לי כי יש טיפול חיצוני של רופא מומחה לעושה לחיצה חיצונית על איזור תעלת הדמעות ובמיקרים רבים זה עוזר ופותר את הבעיה.
    האם זה מוכר? האם זה יכול לפתור את הבעיה? והאם אתה מבצע את ההליך הנ"ל.
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי

אירית
    08/04/2010

עברתי על הפורום וקראתי על שאלות בנושא. באחת מהתשובות ציינתה כי יש צורך בלחיצות כל החתלה. ברצוני לדעת האם יש זמנים מסויימים שמומלץ כגון אחרי החתלה ומה הסיבה?
    יש לציין כי נורא קשה לי לעשות לחיצות בזמן שבני ער בגלל התנגדות מאד גדולה שלו ולכן אני עושה בזמן שהוא ישן, האם זה גם זמן טוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיסוי

ד''ר עידי מצר
    09/04/2010

מה שחשוב זה מספר הלחיצות במשך היום (לפחות 6 פעמים) ולא התזמון כל עוד זה פחות או יותר מחולק שווה על פני היממה. כמובן גם שצריך לקבל הדרכה מהרופא עיניים ילדים כיצד לעסות נכון!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לחסימה

אירית
    11/04/2010

אני אכן אבדוק עם הרופאה המטפלת אכן גם רופאת עיניים ילדים גם כדי לוודא שמדריכים אותנו נכון לגבי הלחיצות.
    סליחה על השאלה אבל אתה יכול להסביר בפורום לגבי צורת הלחיצה כדי שאני אוכל לדעת אם אנחנו אכן עושים נכון? והאם הלחיצות צריכות להיות קצת חזקות או לחיצות די קטנות?
    הבעיה היא שאנחנו את הלחיצות עושים שהוא ישן כי הוא מתנגד די בכוח ונורא קשה גם לו וגם לנו וברגע שלוחצים קצת חזק אז הוא מתעורר ומתחיל לבכות ונורא קשה לעשות את הלחיצות.
    לכן אשמח אם תוכל להסביר על צורת הלחיצות כדי לאקל עלינו ועליו ולעזור לבעיה אולי ליפתר בדרך הטבעית.
    בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיסוי שק הדמעות

ד''ר עידי מצר
    11/04/2010

צריך להראות לכם את זה ולראות שאתם עושים את זה כראוי. אני פעמים רבות נתקל בעיסוי לקוי במיקום או בעוצמה. באופן כללי מדובר על לחץ קצר של שניה עם האצבע הקטנה (לגזור ציפורניים!) בין העין לבין דופן הגרמי של העצם המפרידה בין ארובת העין לחלל האף...
    וכן, התינוק/ילד בדר"כ מתנגדים לזה כי זה קצת לא נעים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו