שאלה לד"ר מצר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר מצר
    הדס
    23/04/2010

שלום, ביקרתי אצלך עם הבן שלי בן ה- 4 השבוע, סיפרתי לך שבעבר טופלנו ע"י ד"ר כוכבי.
    דבר ראשון תודה, פעם ראשונה מזה שנה שאנחנו אצל רופא עיניים ואנחנו יוצאים בהרגשה טובה, בלי שהבן שלי מפורק מדמעות ובנוסף אנחנו מבינים מה אמר הרופא.

לדבריך: עין ימין בסדר גמור, עין שמאל 2.5- וצילנדר 1, בנוסף לחסום את העין הבריאה למשך שלושה חודשים.

לשאלות: 1. אני רוצה להתחיל לחסום כמה שיותר מהר ויש ברשותי עדיין משקפיים עם מס' 3-, זה בסדר ? (זוג נוסף 4-, אני שולחת כדי להתאים עדשות חדשות ויקח קצת זמן)
    2. כשאנחנו עושים פעילות כמו יצירה או קריאה בספר הוא לרוב מוריד את המשקפיים. זה בסדר? זה בסדר להיות עם הרטייה בלי משקפיים?
    3.העין החלשה זאת עין עצלה, או שמדובר על משהו אחר?

תודה רבה, הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לד"ר מצר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר עידי מצר
    25/04/2010

ניתן כבר להתחיל לחסום את העין הטובה גם לפני שיש משקפים שממש מתאימות ב-100%.
    דווקא בפעילות לקרוב חשוב להשתמש ברטיה ובמשקפים.
    וכן העין החלשה היא העצלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

הדס
    25/04/2010

ברור שהעין החלשה היא העצלה, התכוונתי אם היא עצלה או שיש לה כינוי אחר, מאחר ובבדיקות הקודמות אמרו לי שאין לו עין עצלה... אבל זה לא באמת חשוב והתחלנו בטיפול.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו