מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לדר' מצר דחוף- מאמא מודאגתאמא25/04/2010
בהמשך לתשובתך לגבי בתי בת הארבע והמרשם למשקפיים שניתנו להלן:
AXIS 175 CYL -2.25 SPD +0 = עין ימין
AXIS 180 CYL -1.75 SPD +0 = עין שמאל
לאחר ביקור במרפאה שלך אמרת שיש לביתנו מבנה קרנית של חרוט. מגלישה באינטרנט גילתי שמדובר במחלת ה- קרטוקונוס.
שאלות:
1. מדוע לא נשלחנו על ידך לביצוע צילום טופוגרפי של הקרנית?
2. אני מאוד מודאגת כי הבנתי שמדובר במחלה עם הדרדרות רצינית של ראייה עד כדי ניתוח.
בגיל כה צעיר זה נדיר לקבל את המחלה ובכל זאת מה עלינו לעשות
אני בהיסטריה ומאוד מודאגת לבריאותה של בתי
אני מניחה שלא יהיה די במשקפיים אם זו הבעיה מה ההבדל באמת בין אסטגמציה לקרטוקונוס
מה אפשר כן לעשות שהרי בתי לא תוכל לשים עדשות קשות וכו' בגיל כה צעיר
האם היא תאלץ לבצע ניתוח קרנית?
התור אליך ארוך ואין לי מענה אודה לך מאוד אם תענה לי בהקדם
אמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטגימציה וקרטוקונוס
ד''ר עידי מצר25/04/2010קרטוקונוס הוא מצב מחלה קיצוני חריג ונדיר של אסטגימציה. לביתך יש עיוות דמוי חרוט, אך בהחלט לא מדובר בקרטוקונוס שלו מדדים אחרים כגון זוית לא שגרתית (לביתך יש זוית שגרתית) התקדמות מהירה בעליית המספר ורק אז אנו שולחים את הנבדקים לבדיקות מתקדמות כמו טופוגרפית קרנית (אותה ניתן לבצע רק כאשר יש שיתוף פעולה של הנבדק - בילדים גדולים יחסית).
מקווה שדברי שמו את הדברים במקומם הראוי. לעתים האינטרנט גורמת למידע יתר...
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)