מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פזילה חוזרתרונן28/04/2010
היי,
אחרי 2 ניתוחי פזילה (פזילה לא קבועה כאשר העין סוטה החוצה).
אף ניתוח לא פתר את הבעיה לשביעות רצוני.
יש לי מחשבה אולי קצת קיצונית.
האם לטשטש את העין החזקה עד כדי כך שכל הראיה תתבצע דרך העין החלשה הוא פיתרון ראלי.
העין הפוזלת לא עצלה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הבעיה?
ד''ר עידי מצר29/04/2010מה הבעיה שעדיין מטרידה אותך? כפל ראיה, מראה לא אסטטי, משהו אחר? טשטוש עין אחת אפשרי בדרך כלל כאשר אין ראיה דו עינית או כשעין אחת עצלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא....
רונן29/04/2010שהעין עדיין בורחת הצידה ודי בקלות. במיוחד במקומות מאוד מוארים.
קיימת ראיה דו עינית די טובה (שהעיניים ישרות).
ואף אחת מהעיינים אינה עצלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעין פוזלת אחרי תקון ניתוחי
ד''ר עידי מצר01/05/2010אתה מתאר שעדיין קיימת פזילה לפרקים. אם זה מפריע לך צריך להתייעץ שוב עם רופא מומחה לפזילה ולחשוב על שלב ניתוחי שלישי. טשטוש עין אחת לא יעזור למיטב ידיעתי. כך גם תיקון פריזמטי במשקפים אם לדבריך מדובר בפזילה משמעותית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי כבר...
רונן01/05/2010אצל 2 רופאים מנתחים שאומרים שאין מה לעשות.
הזוית קטנה מדי (עומדת על משהו כמו 10 בעיקר לקרוב) וניתוח נוסף יגרום לפזילה משמעותית פנימה.
אני מסרב לקבל את זה שאצטרך לחיות עם זה משום שהפזילה הכי מורגשת דווקא בסיטואציות שהכי הייתי מעדיף שלא.
למשל ביצירת קשר עין עם אנשים, במקום מאוד מואר למשל מרגיש שמאבד את הפוקוס והעין בורחת.
יש לי מספר של +0.75 בעין החלשה אבל גם משקפים לא עוזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריזמות
ד''ר עידי מצר01/05/2010אם הזוית קבועה לרחוק ולקרוב ניתן לנסות משקפים עם תיקון פריזמטי. התייעץ עם רופאי הפזילה לגבי זה לאחר שבדקו אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כל כך ברור לי
רונן01/05/2010איך פריזמות יכולות לפתור את זה.
למיטב הבנתי פריזמות זה בעצם הזזת התמונה למקום הרצוי עבור העין הפוזלת.
אבל במידה והפזילה לא קבועה והעין פוזלת רק בחלק מהזמן איך זה בדיוק יכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)