לכבוד ד"ר עדי מצר שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכבוד ד"ר עדי מצר שלום רב
    מיה
    03/05/2010

מה שלומך? היינו בעבר אצלך בחיפה ,הבן שלי בן 3 וחצי מטופל אצל רופא בצפון הרחוק האלרגיה האביבית כמובן מציקה מאוד בעיניים ,הוא כמובן קיבל מאז שהיה בן שנתיים את רוב סוגי הטיפות
    עכשיו הוא קיבל לפני שבועיים סטרודקס לתשעה ימים ואחרי זה אופטילסט שלא עזר בכלל ,אז חזרתי שוב לשלושה ימים לסטרודקס שהוא מצוין ,ואז שוב לאופטיליסט שלא עוזר , הייתי שוב היום אצל הרופא הוא אמר לחזור לסטרודקס לפעמיים ביום ואח"כ פעם ביום למשך שלושה שבועות.
    מה אתה חושב? אני מאוד מפחדת אף על פי שאני יודעת שזה מעביר לו את האדום בעיניים ,אני לא רוצה להזיק לעיניים ולגרום נזק עתידי מה אתה חושב זה בסדר? להמשיך?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכבוד ד"ר עדי מצר שלום רב

הוספת תגובה

• טיפול בדלקת אלרגית

ד''ר עידי מצר
    03/05/2010

הייתי שואל את הרופא עיניים אם לא לטפל באופן משולב בסטרואידים ונוגדי אלרגיה ולא או את זה או את השני. בדרך כלל בשלב החריף כדאי לנסות סטרודקס מספר פעמים ביום עם כרומופטיק 2% 4עד 6 פעמים ביום בכפוף למצב הדלקת. דבר זה יוכל רופא העיניים לייעץ לכם.
    כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו