פעוט בן שנה ועשרה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעוט בן שנה ועשרה חודשים
    אורית
    04/05/2010

שלום רב,

שמי אורית ואני אמא ל-2.
    בני הקטן -אלעד בן שנה ועשרה חודשים, ילד בריא מקסים וחכם. הןא מדבר מגיל מאד מוקדם.. כנראה בגלל אחותו הבכורה... בשבועות האחרונים אלעד מתלונן על כאב בעיניים.
    הדבר בא לידי ביטוי באמצע משחק שגרתי, שעת האכלה, וכו... ללא קשר לשעת שינה לפני או אחרי
    הוא לפתע מחזיק בעיניו ( בעיקר השמאלית) ובוכה ואומר " העיניים שלי.. העיניים שלי.. כואב..."
    באותה עת אני לא מבחינה לא באדמומיות ולא חס וחלילה איבוד ראיה... שום דבר לא נגלה לעין ויתרה מכך מהר מאד זה עובר לו...

יש לציין כי אני בעלי בתי ובמשפחתנו המורחבת אין בעיות ראיה חריגות או כול מחלה תורשתית זו או אחרת הקשורה לעיניים.

האם אני צריכה לקחת אותו לרופא? קצת מלחיץ באותו רגע שזה קורה לו והוא מתלונן.... בעיקר שזה כבר נמשך לאורך תקופה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעוט בן שנה ועשרה חודשים

הוספת תגובה

• כאב עיניים

ד''ר עידי מצר
    04/05/2010

זה גם יכול להיות סוג של כאב ראש המתבטא בעיניים. הייתי מציע בדיקת רופא עינים ואם הכל בסדר, בדיקת רופא ילדים/נויירולוג ילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו