שאלה לד"ר עדי מצר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר עדי מצר
    מיה
    09/05/2010

היי התכתבתי איתך לפני שבוע לגבי הבן שלי בן 3.5 שמקבל את הסטרודקס, הרופא אמר שרק את זה להמשיך במשך עכשיו שלושה שבועות פעם ביום,ולא לשלב טיפות אחרות נוגדות אלרגיה, העיניים מצוינות לא אדומות, אני מתחילה את השבוע השני היום, האם להפסיק ? או להמשיך עד שיגמר האביב? כי העיניים באמת לבנות ממש.
    ועוד שאלה חברות אומרות לי שכדאי לי לקחת אותו לרופא לאלרגיה ,אבל אני הייתי אצת מס רופאי עיניים וכולם אמרו אלרגיה אביבית ,האם בכול זאת לקחת ? תודה רבה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לד"ר עדי מצר

הוספת תגובה

• טיפול בדלקת אביבית

ד''ר עידי מצר
    15/05/2010

אם אכן מדובר בדלקת עינים אלרגית, אני חולק על הטיפול בסטרואידים בלבד, אלא אם כן מתכוון הרופא לעבור אליהם עם הירידה/הפסקה בטיפול בסטרואידים.
    לגבי רופא אלרגיה, ב-10% מהמקרים מוצאים את הגורם לאלרגיה ולעתים ניתן לבצע טיפול שיפסיק אותה (דהסנסיטיצזיה בלועזית). לכן כן הייתי הולך לרופא אלרגיה לשקול ביצוע טסטים אלרגיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו