מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חסימה בתעלת הדמעותאירית17/05/2010
בהמשך לשאלותי בנושא.
נאמר לי כי בד"כ החסימה עוברת לבד עד גיל שנה. בני כרגע בן שבעה חודשים וכרגע אין שיפור ומידי פעם יש דלקות שמטופלות בטיפות עיניים.
האם רואים שיפור עד גיל שנה? כלומר האם יש סימנים מסוימים חוץ מבדיקת רופא שאני יכולה לראות שיפור בחסימה.האם יכול המצב לישתנות גם חודש לפני גיל שנה ? האם יש תקווה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסימה
פרופ` יאיר מורד20/05/2010יש תקווה. סבלנות. תעשי גם לחיצה אצל רופא עיניים לילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסימה
אירית20/05/2010דבר ראשון אני מודה לך מאד על העידוד והתיקווה שבכל זאת הבעיה תעלם עד גיל שנה.
לגבי לחיצות של רופא מומחה, הרופאה המטפלת אמרה שזה ממש שטויות ואין לזה תועלת ורופא אחר אמר שאת הלחיצות של רופא עושים עד גיל חצי שנה ובני כרגע בן 6.5 חודשים וכרגע הפנו אותנו לבה"ח לבדיקה לפני "שטיפה"? ועד הביקורת אני חוששת שיהיה מאוחר מידי לניסוי הנחיצה.
אשמח לחוות דעתך בנושא
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסימה
פרופ` יאיר מורד21/05/2010אני נוהג ללחוץ גם בגיל 8-9 חודשים ולעיתים קרובות זה עוזר. אם תרצי תוכלי לקבוע תור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסימה בתעלת הדמעות
אירית22/05/2010קודם כל אני שמחה לשמוע שיש תיקווה ואולי יש עוד מה לנסות לפני ניתוח.
הרופאה המטפלת נתנה לנו הפניה לבית חולים לטיפול "שטיפה" לפני ניתוח אנחנו בקופ"ח לאומית ורוצים להגיע לבית חולים רמבם שבחיפה מקווה מאד שזה התאפשר לנו ששם אני ילדתי ושם גם נתקלו לראשונה בהפרשות בעיניים ממש בימיו הראשונים.
ברצוני לדעת האם אתה מטפל שם ואיך אני יכולה להגיע אליך ישירות במידה ואפשר כי שמעתי רבות עליך וקיבלתי המלצות חמות.
ובנוסף ברצוני לדעת האם הלחיצה ע"י רופא מתבצעת שהילד ער האם זה פעולה כואבת.
אשמח לקבל את תשובתך בהקדם
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסימה
פרופ` יאיר מורד22/05/2010השטיפה היא הניתוח עצמו.
אם אתם חיפאים כדאי שתפנו לדר עידי מצר עמיתי.
מרפאתי נמצאת בראשל"צ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)