מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמורן20/05/2010
שלום רב לכם יש לי 2 שאלות.
יש לי תאומים בן ובת בני 4 חודשים.
לבן אני מבחינה לעתים בפזילה (גשהוא מתמקד על משהו)2 עיניו מגיעות לכיוון האף.
האם מדובר בפזילה או שזה עדיין מוקדם מדי לדעת?
ה אם יכול להיות שזה מעיד על משהו במח?(בהריון חשדו יש לו בעייה במח כשנולד אמרו לי שהכל בסדר)
שאלה שנייה בתי מאובחנת עם תת פעילות לש בלוטת התריס(מטופלת מיום הלידה)
יש לה מין כתם אדום כזה מיום הלידה בעין.
בביקור שגרתי אצלה אנדוקירנולוג הוא החליט שנפנה ליעוץ גנטי לדבריו יש לה מבנה עיניים אנטי מונגוליות רציתי לדעת מה זה ואם י שלזה משמעות.
רוצה לציין שבמהלך ההריון הכל אצלה אובחן כתקין(גם כיום היא מתפתחת בסדר אם כי יותר לאט לעומת אחיה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים
פרופ` יאיר מורד20/05/2010פני לבדיקה אצל רופא עיניים לילדים. אסור שתהיה פזילה אצל אף ילד. כנ"ל לגבי אחותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?
האם אתם עצבניים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)