שאלה לד"ר מורד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר מורד
    שאלה
    21/05/2010

שלום,

הבת שלי , בת 3.8 שנים טופלה אצלך בגיל שנה עקב עין עצלה. לאחר טיפול ברטייה הפזילה נעלמה.
    בחודשים האחרונים, כשהיא כבר כמעט בת 4 התחילה תופעה מדאיגה מאוד של פזילה החוצה באותה עין, הפזילה לא מופיעה כל הזמן, בנוסף היא התחילה לעצום את אותה העין כמעט כל הזמן, מידי פעם היא גם מתלוננת על ראייה כפולה.
    הייתי בביקור אצל רופא עיניים שלא מצא שום דבר אבל יחד עם זאת גם לא ראה את הפזילה באותו ביקור.
    למעשה, מההתרשמות שלי כאמא, ללא ספק יש בעיה.
    מכיוון שקבעתי כבר תור אליך לעוד שבועיים באופן פרטי, שאלתי היא האם יש אפשרות להקדים את התור כיוון שמיום ליום זה נראה כמחמיר, ולפעמים הבת שלי ממש לא פותחת את העין מס' רב של פעמים ביום, לדוגמא לפני חודש זה היה פחות אינטנסיבי.
    התור נקבע למרפאה שלך בראשל"צ לעוד שבועיים, ובזמן קביעת התור ציינה בפני המזכירה שאין תור מוקדם יותר. האם בכל זאת לאור המצב המטריד יש אפשרות להקדים את התור דרכך? אנו חוששים שהראייה בעין תפגע.
    בכל מקרה אודה לך על ההתייחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לד"ר מורד

הוספת תגובה

• פזילה

פרופ` יאיר מורד
    21/05/2010

אנא דברי שוב עם הפקידות ומסרי להן שביקשתי להקדים את התור לתחילת היום בשבוע הבא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שאלה
    22/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו