מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ורידים מאחרי קרנית העין אצל תינוקיפעת27/05/2010
בני נולד לפני שבועיים וכבר בבית חולים הופיע דימום בקרנית העין וראו שישנם וירידים מאחרוי הקרנית של העין (הצבע ) נתנו טיפול בטיפות עיניים ( שני סוגים ) הדימום נעלם אחרי כמה ימים אבל הורידים עדיין שם..אתמול היינו אצל הרופא שוב והופיע דימום בעין הפנימית ( חוסם את שדה הראיה) אני גרה בארהב וראיתי כבר שלושה רופאי עיניים ואף אחד מהם לא יודע להגיד מה הבעיה וממה זה נובע..טוענים שלא נתקלו בתופעה כזאת מעולם..האם התופעה הזאת של וירידים מאורחי הקרנית מוכרת לך ?ומה זה יכול להיות? הוא עדיין מקבל טיפול של טיפות עיניים פעם אחת ביום כדי שלא יווצר לחץ בעין..רוצים להרדים אותו הרדמה מלאה כדי לבדוק את העין באופן יסודי..האם יש בדיקה אחרת שאפשרת לעשות בלי הרדמה מלאה? עשו לו אולטרסאונד בעין ולא ראו את מקור הדימום..
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ` יאיר מורד28/05/2010אני מבין שהדימום הוא בתוך העין.
יש לטפל במהירות ובאגרסיביות כי בגיל כזה זה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך לראייה.
יתכן שצריך לנקות את הדם בניתוח.
פני לרופא עיניים לילדים הכי טוב שאת מוצאת.
Pediatric Ophthalmologist* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לגבי הדימום
יפעת29/05/2010ברשותך..
אחרי כמה שעות מהלידה הופיע דימום בעין באיזור הקדמי ( יכלו לראות את זה שפתח עיניים) ואחרי כמה ימים זה נעלם לבד ולא הופיע דימום בעין לאחר כמה ימים שוב בדקו והופיע דימום חדש בעין אבל במקום אחר בתוך העין.. אנחנו מוטפלים אצל רופא עיניים לילדים ועוד רופא עיניים ושניהם טוענים שהם לא יודעים מאיפה הדימום ולמה..גם בבדיקת אולטראסונד לעיו לא הופיע מקור הדימום..
אני מאוד חוששת ולחוצה והרופאים פה(ארה"ב) נראים לי מאוד אדישים.. איזה אני יכולה לבקש מהם לעשות כדי להבין את התופעה? הם לא דיברו איתי על ניתוח לניקוז הדימום...בנוסף לדימום יש לו וירידים המאחרי הצבע של העין והם גם טוענים שלא נתקלו בתופעה הזאת ..צילום של העין יכול לעזור במצב הזה?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
פרופ` יאיר מורד01/06/2010נשמע כמו משהוא נדיר.
את צריכה לקבל מהם מידע יותר מפורט וכן לשאול האם אין מקום לדעתם לנקז את הדימום כירורגית.
איפה אתם בארה"ב? אתם צריכים להגיע למישהוא טוב מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה ברשותך
יפעת17/06/2010אנחנו גרים בצפון קרולניה והופננו לאוניברסיטת דיוק לטיפול ושם בדקו את הילד ועדיין לא נתנו איבחון של הורידים...ממש מתסכל..לא יודעים להסביר לנו ממה נובע הדימום בעין שנעלם וחזר שוב..
רק נתנו לנו לחכות שבועיים לראות אם הדימום יעלם לבד ..ואז אם לא ינקזו את זה..
זה לא מסוכן בשלב הזה?הוא בן 4 וחצי שבועות..על מה הורידים יכולים להעיד? על איזה מחלה נדירה?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
פרופ` יאיר מורד19/06/2010אתם בידיים טובות. דר שרון פרידמן יהודיה עם לב זהב עובדת שם. דברו איתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יפעת24/06/2010אכן אנחנו מטופלים אצל דר שרון פרידמן ואצל דר מרוטאנגיה והם מקסימים מאוד!
אתמול בדקו את בני תחת הרדמה מלאה ובגלל שהדימום פחת קצת החליטו לחכות עוד שבוע ולראות אם ססה יעלם לבד ואם לא אז ינתחו להוציא את הדימום. בקשר לורידים בעין הם שללו את כל הדברים ואמרו שזה כנראה מבנה העין ושהורידים יעלמו שהוא ידגל..
תודה רבה לך על הסבלנות עם כל השאלות שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)