ניתוח פזילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח פזילה
    לביאה
    03/06/2010

הבן שלי עכשיו בן 3ו 9 חודשים הוא מרכיב משקפיים כבר מגיל שנתים וחצי בגלל פזילה כלפי פנים. המספר שלו בערך +3.5 בערך הבעיה היא שבהתחלה הוא הוא פזל רק מעין אחת ובאמת האורטופטיסט הייתה מאוד אופטימית ואמרה שמשקפיים יספיקו לו ושהוא לא יצטרך ניתוח. לפני ככמה חודשים הוא התחיל לפזול עם המשקפיים וגם משתי העניים אז מתחילים לכוון אותי לכיוון של ניתוח. אנחנו עכשיו מנסים לסגור לו את העין ההכי פחות פוזלת 20 דק ביום אבל אני רואה שכשאני מורידה לו את האורטופד הוא דווקה מתחיל לפזול מהעין שסגרנו לו. אני מאוד חוששת מהניתוח וגם האורטופטיסט מכיוון שהילד היה ישר בהתחלה וגם חושבת שפקטור רגשי נכנס לחשבון בהחמרת הפזילה מכיוון שלפני כשנה פתחתי בהליכי גירושין ושמתי לב שברגעים של לחץ הילד פוזל יותר.
    מה דעת הד"ר לגבי הניתוח ? האם כדאי להמשיך עוד שנה עם משקפיים ולראות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח פזילה

הוספת תגובה

• ניתוח

פרופ` יאיר מורד
    05/06/2010

ראשית - העובדה שהוא פוזל דווקא בעין ה"טובה" היא מצוינת. זה אומר שעכשיו אין לויותר עין עצלה והוא לא מעדיף עין אחת על פני השנייה.
    לגבי ניתוח - ניתוח פזילה הינו ניתוח יחסית פשוט טכנית, ולא קשור בכאבים או סבל משמעותי. הסיכונים בו אפסיים (הרבה פחות מניתוח לייזר להסרת משקפיים למשל). לכן לא הייתי מחכה אלא מנצל את ההצלחה של הסגירות ומנתח כעת. לא חושב שיש קשר לנושא הרגשי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו