מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום ד"ר עדי מצרמיה18/06/2010
אני כבר לא יודעת מה לעשות הבן שלי בן 4 כבר מעל חודשיים קבוע לוקח בלבד את הסטרודקס
כול שאר הטיפות לא עוזרות ,אני כול כך מפחדת שהטיפות יגרמו לנזק בעיניים ,בא לי להפסיק ולראות האם אחרי היום השני שלישי יכול להתחלף האדום בעניים מעצמן מה אתה חושב לנסות?
שנה שעברה היו חודשים שהוא היה בלי טיפות והעיניים היו לבנות ,עכשיו זה נראה לי נצח האביב הזה
מה אתה חושב? תעזור לי אמא מודאגת ,דרך אגב היינו אצלך שנה שעברה.
אני גרה בקרית שמונה ואין כאן רופאים מומחים לילדים לעניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרואידים
ד''ר עידי מצר19/06/2010אנא הגיעו אלי לבדיקת מעקב. יש תרופות חדשות שניתן לנסות, אך אני צריך לבדוק שלא נגרם נזק עקב הסטרודקס ושהמצב אכן מתאים לסוגים החדשים של טיפות העיניים שאינם סטרואידים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר ,לא מצליחה לקבוע תור
מיה20/06/2010הי אני מצלצלת ולא עונים לי אצלך לקביעת תור, השעה 10:00 יום א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכול בסדר ,אני אתקשר בשעה 13:00 תוד
מיה20/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה קבעתי תור
מיה20/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר 21.6.
מיה21/06/2010כבר שיגעתי אותך סליחה אבל אני מרגישה יותר בטוחה עם הניסיון שלך
קבעתי לבן שלי בן ה -4 תור אצלך ליום ראשון הבא 27.6 ,היום העיניים היו ממש אדומות אדומות אז לקחתי אותו לרופא שמגיע פעם בשבוע לק.שמונה שהילד היה במעקב אצלו בחודשיים האחרונים ולא היתה ברירה הציע להמשיך עם הסטרודקס לפחות מס ימים עד שיעבור האדום ונתן מרשם חדש לטיפות עיניים שאני לא מכירה שהשם של הטיפות epinastine hydrochlorude 0.5 מה אתה חושב ד"ר אני מגיעה אליך עוד כמה ימים לקנות או לא לקנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר עדי אני מחכה בבקשה לתשובה שלך
מיה23/06/2010למטה מה21.6
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)