מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמונת בראוןלימשי29/06/2010
מפנה ברשותכם את שאלתי לד"ר מורד...
אצל בני בן השנה וחצי אובחנה תסמונת בראון לפני חודשיים ונתבקשתי להיות במעקב בעוד חצי שנה
בינתיים המצב החמיר ונראה כי מפריע לילד כיוון שמטה את מבטו וראשו כמעט כל הזמן גם כשמישיר מבטו...
הייתי מבקשת לדעת פרטים על הטיפול הכירורגי...
ממה מורכב התהליך הכירורגי? מאיזה גיל מנתחים? האם הניתוח מסובך? במה כרוכה ההחלמה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בראון
פרופ` יאיר מורד30/06/2010תסמונת בראון נגרמת עקב העובדה שאחד משרירי העיניים הינו קצר מדיי מלידה. עקב כך העין לא עולה בצורה טובה והילד מטה את ראשו בכדי להמנע מראיה כפולה.
התיקון הניתוחי הינו להאריך את השריר הקצר. ישנן מספר שיטות לעשות זאת - השיטה בה אני נוקט היא הארכת הגיד על ידי פיצולו לשניים, שיטה שאני מוצא שהיא מאוד מוצלחת וללא סיבוכים.
אם הילד מטה את ראשו וסובל מפזילה במבט ישר - לא הייתי ממתין ומנתח כבר כעת.
הניתוח אורך כחצי שעה והחלמה מהירה - תוך כשבועיים לא רואים סימן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמונת בראון
נואית26/09/2015פרופ מורד שלום
לביתי בת השלוש וחצי אובחנה תסמונת בראון בעין ימין.
שאלתי היא- האם הקיצור בגיד נובע מבעיה מכאנית, כלומר הוא הרבה יותר קצר ממה שהוא אמור להיות.
או שהגיד איכשהו תפוס/ מוחזק וניתן לשחרר אותו לאורך המלא שלו.
?
מחכה לתשובתך,
תודה נואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)