מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום , יש לי שאלה.לירון12/07/2010
שלום לכם ,
אני יושב כ8-10 שעות במחשב ביום ,
אני קם ב4-6 בצהריים כל יום בערך והולך לישון ב6-8 בבוקר .
אני לא יושב על המחשב כל הזמן אבל בגלל השעות אני עושה דברים ואז חוזר אל המחשב..
בכל מקרה לאחרונה הסתכלתי במראה וראיתי שיש לי כמו שקיות כאלה מתחת לעין ,
רציתי לדעת עם זה קורה לי בגלל המחשב..
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגלל חוסר שעות שינה
ד''ר עידי מצר12/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני ישן 12 שעות ביום...
לירון12/07/2010אני ישן 12 שעות ביום , איך חוסר שעות שינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעתים מדובר במבנה עפעפים
ד''ר עידי מצר12/07/2010לפעמים מדובר במבנה עינים המבליט גוון כהה של העפעפים בשל כלי הדם ברקמת השומן העוטפת ומגנה על העיניים. פעמים אחרות יתכן שאנשים עם גוון עור כהה יותר יהיו גם עם גוון עפעפים כהה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתגובתך,
לירון12/07/2010יתכן כי זה גנטי?
כי אמא שלי בת 50 ורואים אצלה באיזור הזה קצת כמתים..
יש משהו לעשות נגד זה?
האם אני צריך לדאוג מהישיבה שלי במחשב כגורם להחרמת העניןי?
האם יש קשר בין זה שאני יושן בין 6 בבוקר ל6בצהריים במקום 10 בערב ל10 בבוקר?זה משנה במקרה הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגנטיקה והרגלים
ד''ר עידי מצר12/07/2010זה יכול להיות גנטי, קרי תכונה שעוברת בתורשה מההורים.
אין קרוב לודאי קשר לשעות השינה כל עוד עתה ישן מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה בדבר הישיבה המרובה במחשב?
לירון12/07/2010יש קשר?זה יכול להחמיר?
יש דרך לטפל בזה?נשים בטח שמות מייק אפ וזה ..אבל אצלי ברור שאני לא יכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)